Közelegnek az ünnepek és az év végi hajtás? Épp itt az ideje kicsit lassítani!

Közeleg az Advent, és sokan arra gondolnak, milyen jó lenne, ha idén nem rohanással telnének az ünnepeket megelőző hetek, ha be tudnának csempészni a hétköznapokba egy kis ráhangolódást, kellemes ellazulást. Mi lehetne annál kellemesebb érzés, mint azokkal tölteni néhány napot, akik legközelebb állnak hozzánk, meginni néhány forró italt, sétálni a kivilágított sétálóutcákon és érezni a sült gesztenye illatát, miközben csendesen duruzsolnak a karácsonyi dallamok. 

Közelegnek az ünnepek és az év végi hajtás? Épp itt az ideje kicsit lassítani!

Van olyan hely, ahol a vágyak valósággá válhatnak, ahová el lehet menekülni néhány napra a hétköznapi rohanásból, ahol át lehet élni az ünnepekre hangolódás bensőséges élményét.

Van olyan hely, ahol ilyenkor lelassul kicsit az élet, fényárban úsznak a hangulatos kis utcák, finoman illatozik a sarki árus gőzölgő forralt bora, ahol mindenki kedvére válogathat a kézművesek portékái közül a vásárban.

Van olyan hely, ahol elmenekülve a világ elől számos kényeztető wellness szolgáltatás, ellazító beauty kezelés és revitalizáló terápia várja a vendégeket.   

Ez a hely pedig Hévíz!

Egy kedves, több száz éves múltra visszatekintő kisváros, ahol télen is gőzölög a páratlan Hévízi-tó, és ahol bár mindig programokkal várják a vendéget, mégis minden kicsit lassabb, kicsit nyugodtabb, meghittebb. Ahol szakértő kezekre talál, aki testben és lélekben is egy kis felfrissülésre vágyik.

A természet szerelmesei sem távozhatnak tőlünk csalódottan, hiszen egy kellemes, frissítő fürdőzés a tavirózsákkal ölelt gyógytóban, egy hangulatos séta a tavat körülölelő véderdőben, vagy egy üdítő kenuzás a Hévíz patakon mindenki számára feledteti a rohanós hétköznapokat.

Közelegnek az ünnepek, amikor mindenki megérdemel néhány napnyi kényeztető pihenést.

Jöjjön el, mert ha pihenés, akkor Hévíz!

 

Aktuális szállástippünk:

Tradicionális hévízi gyógykúra és egészségmegőrző kezelések a NaturMed Hotel Carbonában!

Ha szeretne még többet tudni Hévízről, keresse kollégáinkat:

Tourinform Hévíz
Tel.: +36 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu
http://www.heviz.hu/

(PR-cikk)