HUF: 351.49 Ft

CZK: 25.296 Kč

28 °C

13 °C

2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina, Konštantín

Kaya Ibrahimról faggatják a pénzügyminisztert
szeptember 9., 12:56
Kaya Ibrahimról faggatják a pénzügyminisztert

Interpellációt nyújt be a jövő héten Veres János pénzügyminiszterhez Szabó Zoltán szocialista képviselő, hogy választ kapjon több kérdésre a Kaya Ibrahim néven elhíresült ügyről.

augusztus 5., 17:42
Hamis vád, drogok, lejáratás

Tévériporterek, volt kabinetfőnök, drogdíler és egy ügyvéd a szereplői annak az újabb budapesti botránynak, amely keszekuszasága ellenére ismét azt bizonyítja, hogy a politikai ellenfelek lejáratása mindennapos politikai gyakorlat.

március 13., 19:59
Homokos kupikban "mulatott" a spanyol politikus

Mire elült a vihar a magának prostit rendelő amerikai kormányzó körül, újabb politikus szexbotrányáról számolt be a nemzetközi sajtó. Palma de Mallorca volt konzervatív főpolgármester-helyettesét azzal gyanúsítják, hogy éveken át közpénzeket vert el homoszexuális bordélyházakban.

Botrány: a miniszter autóját is megbabrálták
február 20., 14:26
Botrány: a miniszter autóját is megbabrálták

Pozsony. Hat egykori katonai rendőr áll majd bíróság elé egy 15 tagú bandából. A csoport többek közt Jaroslav Baška honvédelmi miniszter autójában is átállította a fogyasztásmérőt és a kilométerórát is, csak, hogy a saját zsebükre számlázhassanak ki fiktív szolgálati utakat.

Tenderbotrány: Újabb kirúgások
február 15., 12:44
Tenderbotrány: Újabb kirúgások

Pozsony. Jaroslav Baška honvédelmi miniszter ma újabb három hivatalnok elbocsátását jelentette be a tárcánál kirobbant tenderbotrány kapcsán.

Napi friss

Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás