A Kukkoniashop házhoz szállítja az élelmiszereket!

2020. április 24. - 10:34 | Régió

Felejtse el a kényelmetlen sorban állást az üzletek előtt. Vásároljon otthona kényelméből! Válogasson a friss húsok és hústermékek, a homoktövisből és aróniából készült kézműves lekvárok, bio gyümölcslevek, krémsajtok és friss zöldségek kínálatából! Prémium boraink az egyszerű hétköznapokat is ünnepivé varázsolják.

A Kukkoniashop házhoz szállítja az élelmiszereket!

Ezekben a nehéz időkben mi is deríthetne egy kicsit jobb kedvre, mint a minőségi, hazai alapanyagokból készült hagyományos, házi készítésű finomságok. Míg felelősségteljesen, otthona biztonságában tölti napjait, kóstolja meg a hazai ízeket!

A kizárólag helyi alapanyagokból készült, egészséges, minőségi, tartósítószerektől mentes termékek a hagyományos ízvilágot elevenítik fel. Saját farmjaink, illetve a helyi gazdákkal való szoros együttműködés lehetővé teszi, hogy garantálni tudjuk a helyi alapanyagokat és a kiváló minőségű friss és finom termékeket.

Óvja a saját és családja egészségét, vásároljon a Kukkoniashop.sk internetes portálon!

Kóstolja meg a roppanós almacsipszet, a magas bifido-kultúrájú alma-homoktövis joghurtitalunkat, vagy a gyerekek örök kedvencét, a legfinomabb Kukkonia kakaót!

Mi több, a rendeléséhez AJÁNDÉK Kukkonia almalevet is küldünk immunrendszere megerősítésére.

„A Kukkoniashop olyan, akár egy virtuális élelmiszerbolt! Minden megtalálható itt – hús, tejtermék, gyümölcs vagy zöldség –, ami nem hiányozhat a családi asztalról. A gyerkőcök is izgatottan válogatnak az oldalról, mindig bekerül a kosárba egy-egy joghurt, gyümölcslé, kakaó vagy puding. Számukra is élmény az online vásárlás” – mondta egy nagyszarvai családanya.

Válogasson ínycsiklandó élelmiszereinkből és rendeljen most!

Örömmel szállítjuk minőségi élelmiszereinket otthonába!

(PR-cikk)