Kurucz Klaudia lett a 2017-es Felvidék Szépe

Pénteken este a Nemeshodosi Nagy Lakoma keretein belül rendezték meg a Felvidék Szépe 2017-es döntőjét, amelyet a királyfiakarcsai Kurucz Klaudia nyert meg. A két udvarhölgy Rapács Gréta és Szvorák Lilla lett.

Kurucz Klaudia lett a 2017-es Felvidék Szépe
Fotók: Cséfalvay András

A váratlanul érkező eső ugyan egy kissé megnehezítette a rendezők dolgát, ám a lányok végül mégis teljes pompában csillogtathatták meg magukat a színpadon.

A lányok több körben léptek színpadra: először koktélruhában, majd a Kokafashion nemzeti ihletésű ruháiban mutatták meg magukat a közönségnek. A harmadik körben kék rövidnadrágban és sárga sportszárban a DAC-meccsek hangulatát idézték elő, majd következett a negyedik kör, ahol kis- és nagylányok együtt léptek színpadra.

Talán az utolsó kört várta mindenki a legjobban, mikor a lányok bikiniben forrósították fel a hangulatot. Az eredményhirdetésen a versenyzők estélyiben jelentek meg.

A szervezők elsőként a felkészítőtáborok során megrendezett alversenyek eredményeit hirdették ki:

Miss Sport – Mikó Rita

Miss Bikini – Rapács Gréta

Miss Face – Szabó Flóri

Miss Talent – Bukovics Evelin

Miss Charity – Žáčik Nikoletta

Miss Regioport (közönségszavazás) – Kiss Enikő

Miss Dunauto (közönségszavazás) – Szvorák Lilla

A végső kiértékelés szerint a második udvarhölgy címét a füleki Szvorák Lilla érdemelte ki, míg az első udvarhölgy a nagykaposi Rapács Gréta lett. A zsűri szavazata alapján a Felvidék Szépe 2017 győztese a királyfiakarcsai Kurucz Klaudia lett. A győztesnek járó koronát a 2016-os királynő, Kovacsics Karmen adta át.

A 23 éves Klaudia az elmúlt években kezdett foglalkozni a modellkedéssel, többek között már Japánban is kamera elé állhatott. A győztes a Vietnamban megrendezésre kerülő Miss Grand International 2017 versenyen képviselheti a régiót.

-para-