Lángolt egy vonat Vágsellye és Galánta között 

20:30-ig az volt a hír, hogy szünetel a vasúti közlekedés Mátyusföld két városa között, most némileg változott a helyzet.

Lángolt egy vonat Vágsellye és Galánta között 
Fotó: Facebook

A szlovák vasúttársaság a közösségi oldalán tudatta, hogy 18:20-tól egy közelebbről nem meghatározott tűzeset miatt Vágsellye és Galánta között nem közlekednek a vonatok. A helyszínen tűzoltók dolgoznak. Állítólag a REX1877-es gyorsított vonat kapott lángra.

A Facebook-on az egyik aggódó szülő megkérdezte az illetékeseket, hogy mi a helyzet a vonatpótló buszokkal, erre az volt a válasz, hogy az ezzel kapcsolatos kérdést a 18188-as telefonszámon lehet feltenni. Tehát akit valamilyen szinten érint ez a kellemetlen helyzet, hívja fel a jelzett számot. 

FRISSÍTÉS:

Pár perccel 21:00 előtt aztán jött a jó hír, hogy az érintett szakaszon egy vágányon megindult a közlekedés. Információink szerint a Pozsonyból 19:53-kor indított és Érsekújvár (Párkány) felé közlekedő EC járat 21:15-kor gördülhetett ki a galántai "kényszerpihenőjéről". Portálunk sok türelmet és jó utat kíván az utazóközönségnek!

para