Lecsaptak a magyar rendőrök egy szlovák férfira, 35 bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják

2023. március 18. - 11:11 | Külföld

Edzőtermekbe és fürdőkbe járt lopni egy 39 éves szlovák férfi Magyarországon. A rendőrök végül a budapesti úvóhelyén elfogták- írta meg a magyar rendőrség a honlapján.

Lecsaptak a magyar rendőrök egy szlovák férfira, 35 bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják
Fotó: police.hu

A szinte az egész országban - Szegeden, Mórahalmon, Hódmezővásárhelyen, Komlón, Debrecenben, Szekszárdon, Mohácson, Dunaújvárosban, Pécsett, valamint a fővárosban – elkövetett bűncselekményekkel gyanúsított 39 éves szlovák állampolgárt a szegedi rendőrök 2023. március 16-án fogták el. A rajtaütés során bűncselekményből származó tárgyi bizonyítási eszközöket foglaltak le a rendőrök.

Az egyenruhások szerint a szlovák férfi hónapok óta járta az országot, konditermeket, fürdőket látogatott, ahol öltözőszekrényeket tört fel, és az ott elhelyezett értékeket vitte magával.

A különös és többszörös visszaeső férfit összesen 35 bűncselekmény elkövetésével gyanúsították meg a szegedi nyomozók, de bűnlajstroma tovább bővülhet. A férfi egyelőre nem működik együtt a hatóságokkal, így vallomást sem tett. A Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatását - írta a rendőrség.


(police.hu)

Címkék: lopás, szlovák férfi