Led orientációs megvilágítások - nálunk a legújabb megoldások!

Mikor éjszaka felébredünk általában legelső gondolatunk, hogy kapcsoljunk vagy ne kapcsoljunk lámpát. Ennek egyszerű oka van. Nem szeretnénk másokat is felébreszteni. De ez a döntésünk baleset veszélyes is lehet. Nincs olyan ember, aki éjjel a sötétben ne borított volna fel egy vázát, ne lépett volna rá egy az esti játszás után szobában felejtett kockára. Ami még ennél is fájdalmasabb lehet, ha éjszakai „túránk„ során belerúgunk egy szék- vagy asztallábba. A lámpagyártó cégek erre reagálva megalkották a falba, lépcsőbe süllyesztett led lámpatesteket.

Mi is a feladatuk?

Elsősorban az éjszakai közlekedésünket segítik abban, hogy biztonságosan tehessük meg a lépcsőn felfelé és lefelé vezető utunkat.

Az általunk is forgalmazott Kanlux gyártó is továbbfejlesztette a kínálatát a falba süllyesztett lámpák terén. Az APUS, a TERRA és a SABIK lámpacsaládok bővültek, mind színválasztékban, mind pedig dizájnban.

Ez még mind nem volt elég. Egy új funkcióval is ellátták. Mégpedig egy mozgásérzékelővel, amely azonnal reagálnak a mozgásunkra anélkül, hogy a kapcsolót keresgélnénk a falon. Biztonságos, és megvilágítja azokat a helyeket, ahol fényre van szükségünk. 

Térjen be hozzánk! 

Bő kínálatunkból segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb ledes orientációs fényeket. 

Mosolygós, szakképzett munkatársaink várják Önöket a Starlux szaküzleteiben: Dunaszerdahelyen, Galántán és Nagymegyeren. Segítségükkel könnyedén kiválaszthatja az Önnek  megfelelő terméket.

Tekintse meg teljes kínálatunkat a www.elampy.sk weboldalon!

(PR-cikk)