Leesett az ágyról a 19 éves lány, belehalt a sérüléseibe

2023. február 10. - 21:23 | Külföld

A rendőrség egy 19 éves nő rejtélyes halála ügyében nyomoz, aki súlyos fejsérülést szenvedett, miután gyanús körülmények között leesett az ágyról.

Leesett az ágyról a 19 éves lány, belehalt a sérüléseibe
Facebook-fotó

Krystle Monksot otthonában találták Ipswich külvárosában, az ausztrál Queensland államban – írja a Daily Mail Australia.

A nő eszméletlen volt, a mentők azonnal kórházba szállították, ahol végül belehalt sérüléseibe. A mentőket a barátja hívta ki, aki az eset idején a helyszínen tartózkodott.

A nyomozócsoport koordinátora, Larissa Miller elárulta, hogy a rendőrség meglehetősen gyakran járt a címen. Az ok állítólag a családon belüli erőszak.

A gyanúsított férfi ellen egyelőre nem emeltek vádat. A törvényszéki nyomozók jelenleg bizonyítékok után kutatnak az otthonában. Az elhunyt boncolása már megtörtént, a rendőrség várja az eredményt.

Krystle február 19-én ünnepelte volna 20. születésnapját. Legjobb barátja, Maddie kiöntötte a szívét a közösségi médiában közzétett bejegyzésében. „Nem hiszem el, hogy örökre el kell búcsúznunk tőled” – írta. A család tönkrement – ​​mondta az elhunyt édesapja a Daily Mail Australianak.

(čas.sk)