A legalja kaphat erőre Fico beroggyant pártjában, a balhés Blaha boldogíthatná a főnököt

2020. július 14. - 17:39 | Belföld

Robert Fico, a Smer-SD elnöke azt mondta, nagy örömére szolgálna, ha, Ľuboš Blaha tagja lenne a párt vezetésének. Fico ezt a keddi sajtótájékoztatón mondta, a parlamentben. Hozzátette, szívesen dolgozna együtt Blahával akkor is, ha a párt alelnökévé választanák.

A legalja kaphat erőre Fico beroggyant pártjában, a balhés Blaha boldogíthatná a főnököt
Facebook

„Tisztelem Ľubošt, intelligens ember, és nagyon örülnék, ha tagja lenne a Smer-SD vezetésének, szívesen dolgoznék együtt vele, ha a közgyűlés támogatná alelnöki kinevezését" - mondta Fico.

Erről a roppant intelligens emberről, a smeresek észlényéről, a magát marxistának tartó paprikajancsiról, Ľuboš Blaháról nehéz lenne akár egy jó szót is szólni, ezért ettől el is tekintünk.

A Smer-SD szombaton tartja tisztújító közgyűlését a párt pozsonyi székházában. Fico közölte, a „árulók” távozása miatt volt szükség a közgyűlés összehívására, hogy kiegészítsék a párt szervezeteit, megválasszák az elnökség tagjait és az alelnököket. Fico bejelentette, a párt kongresszusát december 9-én tartják.

Az "árulók" főnöke, Peter Pellegrini már egy másik párt létrehozásán dolgozik. A Hlast a Smer-SD volt tagjai és vezetői alapították meg, akik nem értettek egyet a volt kormánypárt vezetőségével.

TASR/para