A legbulisabb nyaralás Dunaszerdahelyen - hamarosan jön a Fröccsfest!

Érzed már a bizsergést, de hiába bújod a fesztiválkalauzokat, egyik sem teljesen azt kínálja, amire vágysz? Tervezed a szabadságod és azt akarod, hogy minden beleférjen? Egy kis hip-hop, egy kis reggae, egy kis rock, egy kis funk, egy kis disco, egy kis foci és sok-sok fröccs? Akkor július 12-től 14-ig Dunaszerdahelyen a helyed!

Nem titok, hogy mára a fesztiválpiac egyik meghatározó szereplője lett a Fröccsfest. Mindenki ott lesz a Szent István téren, ahol idén három nap alatt 10 fellépő váltja egymást a két színpadon. Július 12-én nálunk mutatkozik be a Petőfi Nagy-Szín-Pad Tehetségmutató döntőse, az NB zenekar. Este tíztől felcsendülnek az elmúlt nyarak felejthetetlen slágerei, a Punnany Massif fokozza a fesztivál hangulatot, majd DJ Metzker Viki teszi fel a legjobb lemezeket. Pénteken színpadra lép a Follow the Flow, az Irie Maffia és a Fröccsfest bálban is fergetegeset alakító Lóci játszik. FISH!, Intim Torna Illegál, Deniz élőzenakarral és a legnagyobb sztárokkal együttműködő DJ LOTFI BEGI - ez mind egy nap alatt, szombaton, a fesztivál zárónapján.

Mi lesz még?

Teljesen új, látványos küzdőtér, amely az új konténerrendszerrel exkluzív látványt ad majd fesztiválnak! VIP belépőjeggyel teljesen más szemszögből láthatod a Fröccsfestet a VIP teraszról! VB bronzmeccs közvetítés szombaton a kivetítőn, a kisszínpadon, hogy semmiről ne maradj le.

BORGarden - Fesztivál a fesztiválban, hangulatos borkert, lazító jazz zene a Kodály Spicy Jazz és Köles Eliza fellépései a kisszínpadon. Teljes kikapcsolódás az ínyenceknek a parkban. Kiváló magyarországi és szlovákiai borászatok kínálják a legfinomabb nedűiket a minőségi borok kedvelőinek. Megkóstolhatod a magyarországi Laposa, a Dúzsi, a Feind és az Etyeki Kúria borait. Szlovákiából itt lesz a fűri Château Rúbaň, a Világi Winery Helembáról és a Pádár borászat.

Az idei Fröccsfest különösen kiemelt rendezvény, nemcsak a szórakoztatás, hanem a határon átnyúló kapcsolatok fejlesztése és a kocsmadiplomácia szempontjából is. Júliusban Dunaszerdahelyen nyitja meg Humbákfölde felvidéki konzulátusát Tibi atya, aki a borfogyasztást népszerűsíti a fiatalok körében. Tibi atya is tudja, hogy mindenki ott lesz!

Színpadkeresztelő – idén a Tilajcsik Imi Nagyszínpadon láthatod kedvenc zenekaraid, így tisztlegünk Dunaszerdahely ikonikus szülötte, Imike emléke előtt. A BORGardenben felállított színpad Fábián Juli fiatalon elhunyt jazz énekesnő nevét viseli.

Találkozzunk az idei Fröccsfesten július 12-14-ig. Mindenki ott lesz, Te se maradj otthon!

Jegyek a szokásos helyeken kaphatók: Dunaszerdahelyen a Focus Music Shop, Szicsek Pálinkaház és Vinotéka, Budapest Kávézó, Nagymegyeren a Stefarez Pizzéria és Étterem, Somorján a Kristína Hair&Make-Up Stúdió, Bacsfán a Tücsök Étterem és Panzió, Vásárúton a Dolce Vita Cukrászda, ill. online is megveheted a www.froccsfest.com oldalon.

Ne feledd, ha nyár, ha haverok, ha buli, akkor Fröccsfest! Hisz tudod: #mindenkiottlesz!

(PR-cikk)