Legfőbb szlovák riválisa otthonában kapott ki csúnyán a HC DAC

2021. szeptember 25. - 08:14 | Sport

 

A cseh-szlovák MOL extraliga 5. fordulójában legnagyobb szlovák riválisához, a Nagymihályhoz utazott a HC DAC Dunaszerdahely. A megfogyatkozott játékosállománnyal kiálló sárga-kékek nem tudták felvenni a harcot a jelentős erőfölényben lévő hazai csapat ellen, így ott maradtak a bajnoki pontok. Debre Viktor időnként elégedett volt csapata teljesítményével, de alapvetően nem látott esélyt a győzelemre - írta a hcdac.sk.

Legfőbb szlovák riválisa otthonában kapott ki csúnyán a HC DAC
Fotó: Hcdac.sk

„Ez a csapat akkor is nagy falat lett volna, ha teljes összeállítással állunk ki ellenük – kezdte a mérkőzés értékelését Debre Viktor vezetőedző. – Nagy erőfölényben voltak fizikálisan és magasságban is. Jól használták ki a hibáinkat, rengeteg lövést vétettünk, amire gyorsan reagáltak, és nem tudtuk őket megállítani pedig nem mondhatom, hogy nem futottunk vissza. Voltak időszakok, amikor jobban összeállt a védekezésünk és a támadásban is jobbak voltunk, de ezek csak szösszenetek voltak a mérkőzés egészét tekintve. Kiemelkedő teljesítményt Magera Noémi a kapuban és Demeter Orsolya Virág beállóban nyújtott. Mindenki pályára került, aki a kispadon ült, most ilyen időszakunk van, hogy mindenkinek játszania kell, mert kevesen vagyunk. Összességében elmondható, hogy egy nehezebb ellenfél ellen kaptunk ki.”

MOL extraliga 5. forduló

2021. szeptember 24. 17:30

Nagymihály

Iuventa Michalovce (Nagymihály) – HC DAC Dunaszerdahely: 31-17 (17-10)

A dunaszerdahelyiek gólszerzői: Élő Beatrix 5, Demeter Virág Orsolya 4, Juhos Kata 3, Bízik Réka 2, Bízik Boglárka 1, Mészáros Réka 1, Sári Barbara 1.

(hcdac.sk)