A legjobbaktól tanulhattak a Seishin Karate Klub növendékei

2020. március 10. - 16:19 | Sport

Kiváló hangulatú edzőtábor zajlott az elmúlt hétvégén Keszegfalván Rózsa Gábor ötszörös Európa-bajnok, súlycsoportos világbajnok Sensei vezetésével.

A legjobbaktól tanulhattak a Seishin Karate Klub növendékei
Fotók: Nagy Róbert/Seishin Karate Klub (További képekért kattints!)

Rózsa Gábor az alapoktól indulva egy szakmailag kiválóan felépített tábort vezényelt le a Seishin Karate Klub növendékei számára. A kezdő gyerekek kétszer egyórás, a haladóbb karatékák pedig kétszer kétórás edzésen vehettek részt. A helyes testtartással, a légzéssel, az ellazulással, a helyes technikai kivitelezéssel és a belső vezérléssel foglalkoztak a táborban.

A második edzésen a küzdő mozgás és a technikák helyes kivitelezése ütő, rúgó pajzson is terítékre került. A nap végére mindenki elfáradt, fejben és fizikailag, de rengeteg tapasztalattal és élménnyel gazdagodtak.

A klub köszöni Rózsa Gábornak, hogy elfogadta a klubvezető, Markovics János meghívását. "Köszönet továbbá minden résztvevőnek, valamint külön köszönet Badinka Katikának és Vesely Mihálynaka akik a szabadidős programot biztosították a gyerekeknek" - tette hozzá Markovics János.


(para)