A legrosszabbkor hagyott cserben az autód? Ide egy igazán erős emberre van szükség!

2022. szeptember 23. - 11:10 | Régió

Kétévnyi kihagyás után az elmúlt hétvégén újfent visszatértek az erős emberek Radošinába, hogy a vadászünnepség során megmérettessék magukat a szépszámú közönség előtt. Az aranyérmet egy olyan személy hozta el, aki meglehetősen ismert az erős emberek körében, és nem mellesleg mindig számíthatunk rá, ha bajba kerülünk az utakon.

A legrosszabbkor hagyott cserben az autód? Ide egy igazán erős emberre van szükség!

A versenynek hat indulója volt – a dunaszerdahelyi Kubovič Marian mellett Mário Fuska, Marek Tóth, Ivan Hryhorovský, valamint a Csehországból érkezett Mari Zvrtek és Václav Darling mutatta meg, mi is rejlik az erejében.

Az erős emberek öt számban mérték össze képességüket: traktort mozgattak meg a testükre rögzített hevederrel, kamiont húztak kötéllel, követ emeltek a magasba, járműabroncsot forgattak, valamint egy igazán súlyos golyóval kellett manipulálniuk. Egy átlagember azt mondaná, ez mind lehetetlen feladat, az erős emberek viszont ismét rácáfoltak erre.

A közönség tapssal jutalmazta a versenyzőket, akik elképesztő erőről tettek tanúbizonyságot.

Az öt próbán végül Kubovič Marian (Funer) teljesített a legjobban, aki egészségügyi problémák miatt több mint két év után versenyzett újra. Marek Tóth, valamint Mário Fuska előtt a legtöbb pontot szerezte, ez pedig aranyérmet ért.

Az aranyérmes Kubovič Maros nemcsak erősemberként, hanem a valós életben is autókat mozgat meg. Ezúttal viszont nem kézzel!

Az általa vezetett Funer autómentő szolgálat ugyanis éjjel-nappal készen áll, hogy szükség esetén segítsen, ha valaki bajba jutott az utakon.

Legyen szó meghibásodott autóról, vagy rosszabb esetben baleset során összetört járművekről, a Funer autómentő szolgálat becsülettel elvégzi a munkát és sosem hagy cserben, ha bajba kerülsz.

Elérhetőség (0-24): 0905 749 194

(PR-cikk)