Legyőzhetetlennek érezte magát egy 18 éves, egy buszsofőr és egy városi rendőr is kapott

2020. augusztus 3. - 10:55 | Régió

Fiatalok egy csoportja tombolt az egyik besztercebányai trolin, az egyik 18 évestől a buszsofőr és egy városi rendőr is kapott.

Legyőzhetetlennek érezte magát egy 18 éves, egy buszsofőr és egy városi rendőr is kapott
Illusztráció - Cséfalvay Á. András

A Joj TV beszámolója szerint az egész úgy kezdődött, hogy a nyolc fiatalból álló csoport üvegekkel dobálta meg a trolibuszt. Két benne utazó hölgy szerint ezután nekimentek és lökdösni kezdték a járművet.

Ezután az egyik 18 éves odaállt a troli elé, és nem hagyta, hogy az továbbmenjen. A sofőr rászólt, mire a kamasz odament a bejárathoz, a sofőr pedig megpróbálta azt bezárni, de nem tudta. A fiatal rátámadt és többször is ököllel arcon ütötte - árulta el Mária Faltániová kerületi rendőrségi szóvivő.

A szemtanúk időközben kihívták a rendőrséget. A városi rendőrök értek először oda, a 18 éves támadó azonban nem csillapodott, őket is megtámadta, egyiküknek sérülést is okozott. Mind a buszsofőr, mind a városi rendőr zúzódásokat szenvedett az alsó állkapcsára mért ütésektől. Az incidenst végül az állami rendőrök oldották meg, akik ártalmatlanították a támadót.

Mivel a fiatal meglehetősen részeg volt, először bevitték a fogdába, hogy kijózanodjon. Kihallgatták a sofőrt és a szemtanúkat is, majd a 18 éves támadót köztisztviselő elleni támadással gyanúsították meg.

(Joj TV)