Libabőrös leszel, ha meghallgatod a dunaszerdahelyi Opera Trió produkcióját a cseh-szlovák tehetségkutatóban!

2022. október 10. - 09:35 | Kultúra

A Kevicky Tünde, Kollár Katalin és Kovács Nagy Andrea által alkotott dunaszerdahelyi Opera Trió is jelentkezett a Joj TV-n futó Československo má talent című tehetségkutatóba, bemutatkozásuk pedig parádésra sikeredett. 

Libabőrös leszel, ha meghallgatod a dunaszerdahelyi Opera Trió produkcióját a cseh-szlovák tehetségkutatóban!
Forrás: Joj TV

A dunaszerdahelyi hölgyek elmondták az adásban, hogy mindhárman pedagógusként tevékenykednek, és évekkel ezelőtt született meg köztük egy kávézás során az Opera Trió ötlete. "Már tíz éve együtt vagyunk és még nem vesztünk össze. Bízom benne, hogy ez így is marad" - árulta el Kevicky Tünde a felvezetőben, majd már a pódiumon hozzátette, hogy a tapasztalat miatt jelentkeztek a műsorba, kíváncsiak, hogy fognak az emberek erre reagálni.

Az O mio babbino caro című Puccini-áriát adták elő, mégpedig olyan parádésan, hogy mind a zsűri, mind a közönség állva tapsolta meg őket. Az egyik zsűritag, Jaro Slávik producer meg is jegyezte, hogy lenyűgözőek voltak, olyan elődök után is, akik ezt énekelték, mint Maria Callas vagy Montserrat Caballé. "Köszönöm szépen" - mondta a hölgyeknek magyarul.

Diana Mórová léleksimogatónak nevezte az előadást, amitől libabőrös lett a többiekkel együtt. A zsűri egyik cseh tagja, Jakub Prachař azt mondta, hogy bizonyára minden diáknak megvan a saját álomtanárnője, amire a társai nevetésben törtek ki, hogy mégis mire akar ezzel kilyukadni. Mire Prachař újra szóhoz jutott, végül elmondta, hogy Dunaszerdahely most bizonyára elveszítette három tanárnőjét, mivel ebből kellene élniük.

A hölgyek végül négy igennel jutottak tovább.

(parameter)