Lipšic és családja lakása előtt ólálkodott egy gyanús alak! A kabátja alatt egy sarlót és kalapácsot is ábrázoló piros felsőt viselt

2020. március 9. - 08:40 | Belföld

Kellemetlen élményen van túl az egykori belügyminiszter, több, Marian Kočnerrel szembeni perben (váltóhamisítás, Kuciak-gyilkosság) a sértettet képviselő ügyvéd, Daniel Lipšic.

Lipšic és családja lakása előtt ólálkodott egy gyanús alak! A kabátja alatt egy sarlót és kalapácsot is ábrázoló piros felsőt viselt
Daniel Lipšic (Fotó: TASR)

Lipšic a Facebookon számolt be a történtekről. Azt írta, hogy egy férfi a lakásokhoz közeli étteremben kezdett el arról hőbörögni, hogy elveszi az ő gyerekeit. Egy rokona értesítette erről az incidensről, majd szavai szerint azonnal elindult az étterembe, de a lakásuk előtt a rendőrség akkor már épp feltartóztatott egy alakot.

"A házunk bejárata előtt a rendőrség egy olyan alakkal volt, aki a kabátja alatt egy sarlót és kalapácsot is ábrázoló piros felsőt viselt" - mesélte. A rendőröket egy taxis hívta ki, a férfit pedig bevitték az őrsre.

"Ezután arról tájékoztattak, hogy a szolgálatban lévő ügyész nem lát veszélyes fenyegetés bűncselekményére utaló nyomot a tettében, merthogy alkohol befolyása alatt volt. Csak megemlíteném, hogy a férfit a rendőrök a lakásunk ajtaja elől vitték el" - tette hozzá.

Leszögezte, hogy tudomásul veszi az ügyész nézetét és aszerint jár el ő is, ugyanakkor felhívta a figyelmet, hogy hagyják békén a családját.

(parameter)

Címkék: Daniel Lipšic