„Lőjenek le, különben én lövöm le magukat” – kiáltotta egy férfi Felbáron, miközben a rendőrökre szegezte fegyverét

2024. február 12. - 11:46 | Régió

A rendőrség zsarolással gyanúsított meg egy 35 éves férfit, aki egy családi összetűzést követően a kiérkező rendőröket is megfenyegette – közölte a rendőrség a Facebook-oldalán.

„Lőjenek le, különben én lövöm le magukat” – kiáltotta egy férfi Felbáron, miközben a rendőrökre szegezte fegyverét
Fotók: Rendőrség (Facebook)

A rendőröket múlt héten péntek délután riasztották Felbárra (Dunaszerdahelyi járás) egy családi incidens miatt. Miután a rendőrök a helyszínre értek, egy 35 éves férfi jött ki a házból, majd kezében fegyverrel elindult a rendőrök felé. Kb. 5 méterre megállt tőlük, közben pedig rájuk szegezte a fegyverét.

A járőrök felszólították, hogy dobja el a pisztolyt, ő viszont nem reagált. A férfi továbbra is rájuk szegezte a fegyvert, az egyik pillanatban pedig azt kiabálta, hogy lőjék le őt, különben ő lövi le őket. A férfi végül a rendőrök többszöri felszólítására megfordult és a földre dobta a fegyvert.

A fickót őrizetbe vették, a fegyverét pedig lefoglalták. Miután a rendőrségre szállították, a nyomozó indítványozta az előzetes letartóztatását. A rendőrség közlése szerint tettéért 4-től 10 évig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik.


-para-