Lothar Matthäus szerint a Bayernnek szerződtetnie kellene Kramaricot

2020. szeptember 29. - 13:36 | Sport

A német válogatottsági rekorder és korábbi magyar szövetségi kapitány Lothar Matthäus szerint a labdarúgó Bundesligában és a Bajnokok Ligájában is címvédő Bayern Münchennek le kellene igazolnia Andrej Kramaricot a Hoffenheimtől.

Lothar Matthäus szerint a Bayernnek szerződtetnie kellene Kramaricot
Andrej Kramaric (Fotó: TASR/AP)

"Olyan játékos, akiben bizonyosan megvan minden ahhoz, hogy a Bayern futballistája legyen"

- nyilatkozta az 59 éves szakember, aki szerint a 48-szoros horvát válogatott támadó akár Robert Lewandowski, valamint Thomas Müller helyettese is lehetne a csapatnál.

A 29 esztendős Kramaric két góllal vette ki a részét a Hoffenheim Bayern felett aratott vasárnapi 4-1-es diadalából, Matthäus pedig arra is felhívta a figyelmet, hogy a játékosnak 2022-ig érvényes szerződése van a sinsheimi együttesnél.

"Szerintem nagyjából 40 millió euróba kerülne a szerződtetése, de úgy vélem, egy olyan klubnak, mint a Bayern ezt a pénzt megérné a leigazolása"

- tette hozzá Budapesten élő Matthäus.

A játékosként 1990-ben világbajnok, 150-szeres német válogatott ex-futballista szerint az átigazolási időszak jövő hétfői lejártáig bőven van még tennivalója a Bayern Münchennek, amelynek labdarúgóira a klub- és válogatott szinten is sűrű program, valamint az egymást érő tétmérkőzések nagy terhet rónak.

(MTI)

Címkék: Andrej Kramaric