Lövések dördültek, miután egyik szomszéd figyelmeztette a másikat a hangos zenére

2022. szeptember 18. - 11:44 | Régió

Lövöldözésbe torkollott két szomszéd vitája a hangos zene miatt Verebély (Vráble – Nyitrai járás) városában – írja a noviny.sk.

Lövések dördültek, miután egyik szomszéd figyelmeztette a másikat a hangos zenére
Fotó: Cséfalvay Á. András - illusztráció

Egy 36 éves férfi este 10 óra után is hangosan hallgatta a zenét a lakásában, ezt pedig nem hagyta szó nélkül az egyik szomszédja. Nem sokkal később kiabálásokat, káromkodásokat és lövéseket lehetett hallani a lakóháznál.

Patrik állítása szerint az egy emelettel fölötte lakó 36 éves szomszédja megfenyegette, sőt, még ő hívta ki a városi rendőröket. Patrik a rendőrök társaságában megállapította, hogy megrongálták az autóját – úgy nézett ki, mintha valaki rálőtt volna. A férfinek korábban már megkarcolták a kocsiját, de olyanra is akadt példa, hogy valaki beragasztotta a lakásajtójának zárját.

Patrik úgy véli, hogy mindezek mögött hangoskodó szomszédja áll. A történtek után a férfit őrizetbe vették, majd a kihallgatás után szabadon engedték.

Viktória Borloková rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a 36 éves férfi vélhetően egy légpuskából leadott lövésekkel tett kárt a BMW-ben.

Patrik állítása szerint már egy éve nincs jóban szomszédjával, miután figyelmeztette őt a hangos zenére. Mivel az autón keletkezett kárt 250 euróban határozták meg, a rendőrség csupán kihágásként kezeli az ügyet.


(noviny.sk)