Lučanský: "Számítottam rá, hogy a politikusok cirkuszolni fognak"

2019. december 8. - 10:42 | Belföld

Az országos rendőrkapitány most reagált arra, hogy milyen politikai hajcihő kísérte a héten megtett hivatalos gyanúsításokat.

Lučanský: "Számítottam rá, hogy a politikusok cirkuszolni fognak"
Milan Lučasnský (Fotó: Facebook)

Milan Lučanský szavait a rendőrség a Facebook-oldalán tette közzé vasárnap délelőtt. A rendőrkapitány kifejtette, hogy mostanáig az eperjesi tragédia miatt nem kívánt reagálni rájuk.

"Meg kell viszont mondanom, hogy számítottam arra a cirkuszra, amit bemutattak. Éppen ezért szeretnék biztosítani minden rendőrt, hogy mindegyikük mellett kiállok, aki törvényesen és lelkiismeretesem végzi a munkáját" - fogalmazott.

Leszögezte, neki nem számít, ha minden nap meg kell jelennie a parlament belbiztonsági bizottsága előtt. "Szívesen elmagyarázom nekik, ha nem értenek valamit. De hogy rendőrségi maffiának neveznek minket, az már elég durva. Ezért is szeretném azt üzenni a politikusoknak és a polgároknak, hogy folytatjuk a munkánkat, mivel a cselekmény megtörtént"- húzta alá.

A héten Andrej Kiska volt köztársasági elnököt a cége által elkövetett adósalással, míg Robert Ficót, a Smer elnökét szélsőséges cselekmény támogatásával gyanúsították meg.

(parameter)