Luxuskocsijuk és fegyverük is volt a vágkirályfai víztározónál lekapcsolt pervitindílereknek!

2021. április 19. - 15:10 | Régió

A galántai rendőrök múlt szerdán razziáztak a Vága (Galántai járás) és Vágkirályfa (Vágsellyei járás közt elterülő víztározónál. Az akció során kézre került a 30 éves Róbert és a 38 éves Pavol. Bevittek egy 18 éves lányt is, de őt a kihallgatása után elengedték.

Luxuskocsijuk és fegyverük is volt a vágkirályfai víztározónál lekapcsolt pervitindílereknek!
Rendőrségi felvételek - további fotókért kattints!

Róbertet korábban már jogerősen elítélték kábítószeres bűncselekményért. Nála marihuánát tartalmazó zacskót találtak, mintegy 110 egyszeri adagra elegendő fűvel.

Pavol önként adta át a rendőröknek a náluk lévő drogmennyiséget. Több műanyag dobozt és zacskót, melyekben fehér és barna kristályos anyag volt, melyről kiderült, hogy pervitin, nem is kevés, 1590 adag. Emellett egy digitális mérleget, és még három darab ecstasy tablettát.

A kocsiban találtak egy fegyvert is a rendőrök, ami Pavolhoz tartozott. Ellene illegális fegyvertartás ügyében indul eljárás.

Mindkettejüket kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg, a lefoglalt mennyiségből adódóan pedig súlyosabb minősítés alá esnek, ami azt jelenti, hogy akár 15 évet is kaphatnak. Mindkettejük esetében elrendelték a vizsgálati fogságot.

A Paramétert Zlatica Antalová kerületi rendőrszóvivő tájékoztatta.

(parameter)