A magas fűtésszámla ellenére sincs elég meleg az otthonában? Íme egy egyszerű megoldás!

2021. október 16. - 10:31 | Régió

Ön is tapasztalta már, hogy az egyik helyiségben melegebb van fűtés után, mint a másikban? Csak foltokban melegszik a radiátor? A légtelenítés után is hangos a fűtőtest? Vagy esetleg indokolatlanul magas a fűtési számlája? Bármelyik problémával is szembesül, a dunaszerdahelyi Sanimex s.r.o. egyszerű és hatékony megoldást kínál.

A magas fűtésszámla ellenére sincs elég meleg az otthonában? Íme egy egyszerű megoldás!
Illusztráció: pixabay.com

Ha a fűtés ellenére is hideget érez az otthonában, nem melegszik a radiátor vagy nem elég hatékony a padlófűtés, a fűtésrendszer átmosásával rövid időn belül megoldjuk a problémáját.

Fűtésszereléssel kapcsolatos munkáink során ügyfeleinknél gyakran találkoztunk azzal a problémával, hogy a fűtésrendszerek erősen szennyezettek, el vannak tömődve, ezért a hatásfokuk is jelentősen csökkent.

A kliensek gyakori panasza, hogy a fűtés nem egyenletes, a radiátorok csak foltokban melegítenek, illetve a légtelenítés után is hangosak maradnak. Ugyanezzel a problémával találkozunk a padlófűtés esetében, amikor bár a kazán szinte a maximumon működik, mégis hideg van a lakásban.

Cégünk ezért úgy döntött, új szolgáltatást kínál ügyfeleinek – a fűtésrendszerek és vízvezetékek átmosását és tisztítását.

Legyen szó radiátorról vagy padlófűtésről, a mechanikai és vegyszeres tisztításon alapuló eljárással könnyedén megoldhatjuk a problémáját. Teljesen mindegy, hogy milyen anyagból készült a vezeték, idővel minden felületen lerakódások keletkeznek és a vezetékek belseje gyakran baktériumokkal szennyezett.

Amennyiben a fent felsorolt rendellenességek valamelyike önnél is jelentkezik, könnyen lehet, hogy a fűtésrendszer szennyezett vagy légtelenítésre van szüksége.

A radiátorok és a padlófűtés tisztítását a német REMS vállalat speciális műszerével végezzük. A REMS Multi-Push a legmodernebb berendezés a fűtésrendszerek áttisztítására. Lehetőség van a vezetékek vízzel vagy levegővel történő tisztítására, illetve fertőtlenítésére, valamint nyomáspróba is végezhető vele. A készülékkel ivóvízvezetékek is tisztíthatók és egyúttal fertőtleníthetők.

A fűtésrendszerek megfelelő működése érdekében javasolt a fűtésvezetékek rendszeres tisztítása a magas fűtési költségek és a szivattyúk gyakori cseréjének elkerülése érdekében.

Amennyiben a megelőzés elmarad, jóval nehezebb kitisztítani a rendszert, illetve bizonyos alkatrészek károsodása szempontjából akár későn is lehet. A szakértők azt javasolják, hogy legalább három évente tisztíttassuk át a fűtésrendszereket.

Cégünk Nyugat-Szlovákia-szerte végez fűtésrendszer-tisztítást, legyen szó radiátorokról vagy padlófűtésről. Ha a felsorolt problémák közül bármelyiket tapasztalja, forduljon hozzánk bizalommal. Szakképzett kollégáinkkal biztosan megtaláljuk a legideálisabb megoldást, hogy újra zavartalanul élvezhesse az otthona melegét.

Elérhetőség:
Sanimex s.r.o.
Fő utca 6996
929 01 Dunaszerdahely
E-mail: sanimex@sanimex.sk
Tel.: 0918 653 459


(PR-cikk)