Magyar labdarúgó-válogatott: Sallai a válogatott szünet után térhet vissza

2023. november 9. - 08:57 | Sport

Sallai Roland a válogatott szünet után térhet vissza - így nyilatkozott Christian Streich, a Freiburg labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Magyar labdarúgó-válogatott: Sallai a válogatott szünet után térhet vissza
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A tréner a Topolya elleni, csütörtöki Európa-liga-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón mondta el, hogy a magyar válogatott támadó továbbra sem játszhat.

"Sallai Rolandra továbbra sem számíthatok. Egyelőre csak reméljük, hogy a jövő heti válogatott szünet után Roland visszatérhet" - fogalmazott Streich.

Sallai október 26-án, a Topolya elleni idegenbeli találkozón a combjában izomszakadást szenvedett.

Marco Rossi kedden, a Telkiben rendezett sajtótájékoztatón azt mondta, Sallai Roland is csatlakozik majd az utolsó két Európa-bajnoki selejtezőjére készülő válogatott kerethez - ehhez a magyar szövetség elküldte a szükséges papírokat a Freiburghoz -, és ha a támadó sérülése rendbe jön, akkor az ő játékára is számít a soron következő két találkozón.

A csoportjában veretlenül éllovas magyar csapat jövő csütörtökön Plovdivban Bulgária, három nappal később a Puskás Arénában pedig Montenegró ellen lép pályára, és ha a két meccsen egyetlen pontot szerez - a többi mérkőzés eredményétől függetlenül - kijut a jövő nyári németországi kontinensviadalra.


MTI