MAGYAR-SZLOVÁK BOTRÁNY: Meztelen seggét mutogatta a magyar szurkolóknak a szlovák fociválogatott fizioterapeutája

2019. szeptember 11. - 15:21 | Sport

Az elkövetőt Marian Drinkának hívják és a szlovák futballválogatott hivatalos küldöttségének tagjaként tartózkodott a Groupama Aréna zöld gyepén.

MAGYAR-SZLOVÁK BOTRÁNY: Meztelen seggét mutogatta a magyar szurkolóknak a szlovák fociválogatott fizioterapeutája

A szlovákok budapesti győzelmét meglehetősen méltatlan módon „ünneplő” fizioterapeuta nyilván nem tudatosította, hogy a Szlovák Futballszövetség képviseletében a legkiélezettebb helyzetben sem viselkedhet úgy, mint a legutolsó sudribunkók a kocsma közepén.

Marian Drinka középen magyaráz - Fotó: SFZ

Marián Drinka viselkedésének tükrében igencsak kontraproduktív cselekmény számonkérniük a Szlovák Futballszövetség illetékeseinek a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, hogy a Groupama Arénában kifütyülték a szlovák himnuszt a hazai szurkolók.

A fotót egyik olvasónktól kaptuk, amelyen ugyan csak készülődik a gatyaletolós mutatvány, ami aztán több szemtanú szerint meg is történt. Később előkerült egy videó is az incidensről:

Megkerestük a Szlovák Futballszövetség illetékeseit is, hogy közölhessük, mit gondolnak kollégájuk viselkedéséről.

Monika Jurigova, a Szlovák Futballszövetség szóvivője a Paraméter kérdésére elmondta, hogy nem tudtak az incidensről és sajnálják a történteket. A futballszövetség foglalkozni fog az üggyel.

A hétfői Eb-selejtezőt a szlovák válogatott nyerte meg 2-1-re.

-para-