Magyar sztárfellépők Somorján az X-Bionic® Sphere Olimpiai Fesztiválján

2021. augusztus 3. - 16:16 | Kultúra

A somorjai X-Bionic® Sphere Szlovákia első történelmi Olimpiai Fesztiváljával megteremti a valódi olimpiai játékok légkörét. A látogatók a gazdag sport- és kulturális programok, koncertek, valamint egyéb ünnepi aktivitások mellett személyesen találkozhatnak az olimpionokkal. Sőt, fotózkodhatnak velük és autogramot is szerezhetenek tőlük.

Magyar sztárfellépők Somorján az X-Bionic® Sphere Olimpiai Fesztiválján

A rendezvény szervezői egy közkedvelt magyar banda, a Follow The Flow koncertjével várják a látogatókat. Ingyenes koncertjükre e hét szombatján, azaz augusztus 7-én 20:15-kor kerül sor.

A komplexum felszereltségeből nem hiányzik az étterem sem, ahol a finom ételek kedvelői számára japán specialitások, illetve tradicinionális fesztiváli ínyencségek készülnek majd. Természetesen lesz egy gigantikus kivetítő is, amelyen az érdeklődők élőben követhetik a Tokiói Olimpia eseményeit.

A remek esti programért semmi mást nem kell tenni, csak részt venni Somorján az X-Bionic® Sphere által megrendezett Olimpiai Fesztiválon.

A Follow The Flow egy háromtagú magyar együttes amelyet 2016-ban alapítottak. A köztudatba 2018-ban robbantak be a Nem tudja senki című dalukkal. Ugyanebben ez évben jelölték őket az MTV Europe Music Awards-ra a Legjobb magyar előadóként, ahol győztek. Azóta az új dalokon kívül hatalmas rajongói táborra tettek szert.

Az Olimpiai Fesztivál kapui mindenki előtt nyitva állnak, augusztus 8-ig minden nap ingyenes a belepés.

További információk: olympic.sk/festival

A rendezvény nem valósulhatott volna meg a Szlovák Olimpiai és Sportbizottság exkluzív támogatása és a TIPOS, 4F és a Toyota, valamint fő tamogatója a BILLA, SPP, CZ Slovakia, Allianz, Zlatý Bažant 0,0%, Matador, Strabag közreműködése nélkül.

(-)