Májusi Futás az Egészségért Nyárasdon – harmadszor

2017. május 12. - 20:13 | Sport

Az alsó-csallóközi település központjában szombaton 13.00 órakor rajtol el a nagyszabású futóverseny, amelyre nevezni 11.00 óratól az alapiskola épületében lehet (az öltözőket is ott jelölte ki a szervezőbizottság) .

Májusi Futás az Egészségért Nyárasdon – harmadszor
Rajt előtti pillanat a tavalyi nyárasdi futáson (A szerző felvétele)

„A tíz vagy öt kilométeres távot részben aszfaltúton, részben a Kis-Duna töltésén haladva teszik meg az atléták. A férfiakat összesen hét, a nőket hat »hagyományos» kategóriába soroltuk be. A versenyzők saját felelősségükre futnak. Egészségügyi felügyeletet, frissítőt biztosítunk. Díjazni minden kategóriában az első három helyezettet fogjuk, külön értékeljük a hazai versenyzők teljesítményét. Sok érdeklődőtől kaptunk visszajelzést, számításaink szerint a felnőtt sportolók száma meghaladhatja a száz főt. A helyi gyerekeknek 10.30 órai kezdettel háziversenyen próbálhatják ki rátermettségüket” – tájékoztatta a Paramétert Lelkes József, a Májusi Futás az Egészségért-rendezvény ötletgazdája, főszervező.

A díjkiosztáskor minden résztvevő eredménylistát és oklevelet kap a szervezőktől, akik a nyárasdi sportszervezet, az alapiskola és a helyi fotóklub tagjainak soraiból kerülnek ki.

(lesz)