Már négy szerelőnek veszett nyoma Győrnél, a szálak ugyanoda vezetnek!

2018. április 25. - 09:46 | Régió

Mindannyian rejtélyesen hasonló körülmények közt tűntek el Győr és Mosonmagyaróvár környékén.

Már négy szerelőnek veszett nyoma Győrnél, a szálak ugyanoda vezetnek!
Mácsik Zoltán (Forrás: Facebook)

Amint arról néhány hete beszámoltunk, eltűnt március utolsó napján egy 52 éves családapa, Mácsik Zoltán Győrben. A mosonmagyaróvári vállalkozó korán reggel, hat órára ment egy találkozóra Győr közelébe. A megbeszéltek alapján egy másik vállalkozóval tervezett találkozni a megyeszékhelyhez közeli Abdán, a Bécsi úton lévő Mol benzinkúton. Ez a találkozó a jelek szerint meg is valósult, utána viszont a férfinak nyoma veszett. Sajtóértesülések szerint az illető sok pénzzel tartozott az eltűnt vállalkozónak.

A Hír Tv információi szerint azóta kiderült, további három szerelő tűnt el hasonló körülmények közt Mosonmagyaróvár környékén. Mind a négyen ugyanazzal a helyi vállalkozóval találkoztak, mielőtt nyomuk veszett. A szálak egy elhagyatott tanyára vezetnek.

Zoltán felesége a Riasztás című műsorban elmondta, miután a család keresni kezdte, és eltűnését bejelentették a rendőrségen is, egy furcsa telefont kaptak egy másik helyi családtól.

„Nagyon együtt éreztünk velük, ők is velünk. Tehát újra feltépték ők is ezeket a sebeket. Azokat a borzalmas dolgokat, amiket akkor éltek át. Hiszen ott is egy édesapa, egy férj tűnt el” – mondta Mácsik Zoltánné.

Orlik Vilmos ugyanis szintén villanyszerelőként dolgozott Ausztriában. Egy munkamegbeszélés után tűnt el még 2015 nyarán, pont ugyanúgy, mint Zoltán. Ugyanazzal a megrendelővel találkozott ő is, mielőtt nyoma veszett.

Rajtuk kívül a rendőrség még két további férfit is nagy erőkkel keres, a vállalkozónak ugyanis az ő eltűnésükhöz is köze lehet.

A vállalkozót emberölés gyanújával letartóztatták.

Hír Tv/para