Már rendelhető a DUNAUTO és a Felvidék Szépe exkluzív és lenyűgöző naptára!

2017. október 30. - 12:14 | Régió

A DUNAUTO ötletelt, a sminkes sminkelt, a modell pózolt, a fotós kattintott, a nyomda nyomtatott – és már forgalomba is került a DUNAUTO 2018-as naptára!

Már rendelhető a DUNAUTO és a Felvidék Szépe exkluzív és lenyűgöző naptára!

“A naptárfotók elkészítését a kiemelkedő dunaszerdahelyi fényképészre, Kanovits Gáborra bíztuk. Az ő tehetsége, és a DUNAUTO minden igényt kielégítő autókínálata révén egy igazán exkluzív naptárat sikerült létrehozni”

- nyilatkozta korábban a káprázatos fotókat tartalmazó naptárról Hegyi Zoltán, a dunaszerdahelyi autókereskedés vezetője.A 2018-as naptár kiváló meglepetésként, illetve karácsonyi ajándékként szolgálhat családtagjaink, barátaink vagy üzleti partnereink számára. A csodaszép fotókat tartalmazó kalendárium immár kikerült a nyomdából, és csupán egy karnyújtásnyira/kattintásnyira van az érdeklődőktől.

Megrendelhető ide kattintva az autókereskedés weboldalán, illetve megvásárolható személyesen a DUNAUTO BMW-szalonjában, valamint a Panta Rhei könyvesbolthálózatában és online shopjában.

“Bízunk abban, hogy a 2018-as esztendő mindenkinek örömteli élményeket és felejthetetlen pillanatokat tartogat, amelyeket mi is átéltünk Felvidék Szépeivel a közös naptár készítése során”

– hirdeti a DUNAUTO.

(PR)