Már tudni, mikor jön és kb. mennyibe kerül majd az új, „olcsó” iPhone

2020. február 19. - 17:52 | Tech

Ha hihetünk a műszaki pletykáknak, akkor az Apple partnerei februárban elkezdik az új, állítólag pénztárcabarát iPhone összeszerelését, így már márciusban leleplezhetik a modellt.

Már tudni, mikor jön és kb. mennyibe kerül majd az új, „olcsó” iPhone
Fotó: AFP

A hírhedt szivárogtató, Evan Blass nemrég arról számolt be a Twitteren, hogy március közepén lesz a bemutató - írja a 24.hu.

A legfrissebb információk alapján viszont inkább március végén, egész pontosan március 31-én várható az eddig iPhone 9-ként, vagy iPhone SE2-ként említett eszköz leleplezése. A német iPhone Ticker portál állítása szerint szinte majdnem biztosra vehető a dátum, mivel a céghez rendkívül közeli forrásokból értesültek. Az Apple egyelőre hallgat a bemutatóval kapcsolatban.

Az eddig eddigi információk alapján a modell 4,7 hüvelykes LCD kijelzőt kap, hátlapi üvegborítással. Az Apple házon belül fejlesztett A13 bionikus chipje dolgozik benne 3GB RAM társaságában, és 64/128GB tárhellyel lesz választható.

Eddig az tűnik valószínűnek, hogy a 64GB-os variáns 399 dolláros áron (nettó 340 euró) lesz kapható, míg a 128GB-os változatért 499 dollárt (nettó 430 euró) kell majd fizetni.


(via24.hu)

Címkék: iphone, Apple, telefon