HUF: 365.88 Ft

CZK: 25.465 Kč

28 °C

13 °C

2021. 12. 08. szerda

Mária, Marína

Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).
Martonyi szerint rendkívüli érzelmi hatást éltünk át
június 5., 13:42
Martonyi szerint rendkívüli érzelmi hatást éltünk át

Martonyi szerint a jelenlegi magyar külpolitikában nagyobb hangsúlyt kap a Közép-Európa-politika, amelyben jelentős eredményeket és több nemzetpolitikai célt - például az állampolgársági törvény módosítását és alkalmazását - sikerült elérni...

május 26., 09:17
Martonyi: Szlovénia szerint belügy...

Szlovénia belügynek tekinti a magyar állampolgársági törvény módosítását, s nem kíván ezzel a kérdéssel foglalkozni - jelentette ki Martonyi János kijelölt külügyminiszter.

Vona: Hadd szavazzanak!
május 13., 11:03
Vona: Hadd szavazzanak!

Szavazati jogot adna a Jobbik a határon túl élő magyaroknak az állampolgársággal együtt - jelentette be Vona Gábor, a párt elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Balázs Péter már nem lepődik meg...
május 13., 10:49
Balázs Péter már nem lepődik meg...

Nagyon kemény jelzésnek nevezte Szlovákia budapesti nagykövetének hazarendelését a magyar külügyminiszter az ATV csütörtök reggeli műsorában.

Fico: Magyarország alapszerződést sértett!
május 13., 10:18
Fico: Magyarország alapszerződést sértett!

Robert Fico szerint Szlovákia számára súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ha a magyar parlament elfogadja a szomszédos országokban élő magyarok kettős állampolgárságát lehetővé tevő törvényt - Frissítve 10:40 - VIDEÓ

Napi friss

Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás