Maszturbálni kezdett egy férfi az előle menekülő fiatal nő szeme láttára Pozsonyban

2021. október 16. - 12:14 | Régió

Az eset a pozsonyhidegkúti (Dúbravka) városrészben történt. A férfi levetkőzött és nekifogott maszturbálni a fiatal nő szeme láttára - számolt be róla a Noviny.sk.

Maszturbálni kezdett egy férfi az előle menekülő fiatal nő szeme láttára Pozsonyban
Forrás: Joj TV

A fiatal nő a Joj TV szerint éppen hazafelé tartott a munkahelyéről, amikor egy kapucnis felsőt viselő tag követni kezdte őt. "Éreztem, hogy mögöttem jön úgy két méterrel. Gyorsítottam, erre ő is" - mesélte a nő a tévének hozzátéve, arra gondolt, hogy ki akarják rabolni.

Felhívta egy barátnőjét, aki próbálta nyugtatni, majd beszaladt egy lakóház kapualjába, ahol lakik. A férfi utánarohant és azt kiabálta neki, hogy azonnal álljon meg. Miután becsukódott előtte a kapu, levetkőzött és önkielégítésbe kezdett.

A nő személyleírása szerint 170-180 cm magas, 35-40 körüli, görnyedt testű férfi volt. Michal Szeiff rendőrségi szóvivő közölte, hogy miután kihívták egységüket, átkutatták a szomszédos utcákat, de már nem találták meg a férfit.

A fiatal nő viszont megosztotta történetét a közösségi oldalán, és többen is jelezték számára, hogy az elmúlt hetekben hasonló zaklatásnak voltak tanúi.

(Noviny.sk)