Matovič lement cicába: egy kismacskához hasonlítja magát, nem fekszik neki a száraz politikusi duma

2020. augusztus 10. - 13:25 | Belföld

A kormányfő ismét kezd formába lendülni, ami a közösségi oldalának sajátos kezelését illeti. Most egy elkószált cica jött neki kapóra. Magát látja benne.

Matovič lement cicába: egy kismacskához hasonlítja magát, nem fekszik neki a száraz politikusi duma
Facebook (Igor Matovic)

Egy "szépséges vendég" érkezett tegnap Igor Matovičékhoz, mégpedig a háztetőn keresztül. A miniszterelnök a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy egy cirmosra lett figyelmes, aki a tetőcserépen vert tanyát. Matovičék nem voltak restek, a macsekot lesegítették a magasból, de a kis huncut öt perccel később már megint az ereszcsatornából nyávogott.

Eltelt egy teljes nap, és az országunk irányítója elmélázott ezen a cirmis jeleneten. "Kicsit olyannak tűnt, mint amilyen én vagyok..mászik össze-vissza, ha leteszik a földre...öt perccel később már megint ugyanott bukkan fel...majdnem olyan, mint én, amikor az egész világ arról papol nekem, hogy kormányfőként száraz politikusi bejegyzéseket rakjak fel az oldalamra".

Matovič tudja jól, hogy "cuki" macskás videók uralják az internetet, ezt zabálják az emberek, mert a kutyákról vagy gyerekekről készülő videókkal ellentétben a cicák állítólag nem foglalkoznak a kamerával és azt csinálnak, amit akarnak.

Ebben az öntörvényűségben tényleg van némi átfedés egy macs és Matovič között. Ebben a tekintetben a nagyszombati politikus sosem árult zsákbamacskát.

(s)

Címkék: Igor Matovič, kiscica