Matovič nekünk nem üzente meg, hogy dögöljünk meg lehetőleg máma még...!

Barak László | 2021. március 1. - 20:39 | Vélemény

Mindjárt itt az elején szükséges előrebocsátani, nem vagyok semmi jónak az elrontója. Elvégre nem vagyok és nem is leszek politikus. Nem kell éjjel-nappal népszerűségi mutatókra gyúrnom. Szónoklatokat sem kell elpróbálnom reggelente, sem fogmosás előtt, sem pedig utána... Ezért se kellene célzatos politizálásnak minősíteni, ha kijelentem ezt:

Matovič nekünk nem üzente meg, hogy dögöljünk meg lehetőleg máma még...!
Fotó: TASR

Oltsa be magát a Szputnyik V-el, aki akarja, nekem eszemben sincs!

Döntésem kizárólag érzelmi jellegű, hiszen nem értek a vakcinákhoz.

Arra viszont jól elékszem, amikor fölrobbant a csernobili atomerőmű. Az is megvan eléggé élesen, hogy csak hetekkel a katasztrófa után derült ki, itt úszkált a fejünk fölött a radioaktív füstje. EL-TIT-KOL-TÁK! Át lettünk verve általuk! A szovjet elkövetők által…!

Akinek ennyi érzelmi indoklás kevés, sajnálom.

Mivel nem vagyok politikus, épp úgy eszemben sincs senkit lebeszélni, hogy a Putyinék vakcinájával oltakozzon, mint ahogyan rábeszélni sem jut eszembe senkit az amerikaiakéra…

Igor Matovič politikus. Ezért legalább annyira képes elrontani minden jót, mint amennyire az istenért sem akarna semmi jónak elrontója lenni. Ha nem így lenne, eszébe sem jutott volna kora reggel megfacebookozni nekünk, hogy mekkoráranagyonnagy hét veszi kezdetét máma Szlovákiában. Hogy aztán kora estére kiderüljön, vajon miért is...?

Hogy kora estére személyesen legyen jelenése a kassai reptéren, két raklapnyi Szputnyik V-vel történő fotózkodás céljából. Épp úgy, ahogyan potentátok pózolnak a trófeákkal bérvadászati áldomások közben... Volt sajtótájékoztató is. Hogy a politikus Igor Matovič, bazi politikusan fölszólíthassa a politikuskollégákat, hogy ne csináljanak politikát a Szputnyik V fogadtatásából és majdani alkalmazásából. Azt is megtudhatta a kormányfői pózolás közben a közönség, kizárólag azért kellett titokban megkötni az oroszokkal a vakcinabizniszt, nehogy elrontsák a jót. Ugyan kicsodák? Hát minden jónak elrontói...

Nyilván azokról van szó, akik nem voltak hajlandók annyira beájulni a Putyinék vakcinájától, mint a Matovič and gang. Meg az a 300 ezer szlovák állampolgár, akik szerinte kizárólag a Szputnyikra gerjednek nagyon erősen!

Ez van. Még jó, hogy nem üzent a magunkfajta érzelmileg beoltott kétkedőknek, hogy dögöljünk meg lehetőleg máma még...!