A mattrészegen hasítók szégyenfalán végezte egy Babeta és egy Ford Mustang sofőrje is!

Több alkalommal is ittas sofőrt fogtak szombaton Nyitra megyében a rendőrök. 

A mattrészegen hasítók szégyenfalán végezte egy Babeta és egy Ford Mustang sofőrje is!
Rendőrségi felvétel az érsekújvári balesetről

Renáta Čuháková kerületi rendőrszóvivő számolt be a részletekről. Még csak reggel kilenc volt, amikor egy érsekújvári parkolóban hátulról belehajtott egy Peugeot Boxer az előtte haladó Peugeot 406-osba. Kihívták a rendőröket, akik pedig megszondázták a sofőröket, a Boxert vezető 55 éves férfiről pedig kiderült, hogy részeg, nem is akármennyire: 0,96 mg/l volt az alkoholszintje, ami 2 ezreléknek felel meg.

Újabb Peugeot-sofőr akadt horogra Léván, alig félórával az újvári eset után. A 806-os Peugeot-t a Mládežnícka utcában állították meg, a 42 éves férfi alkoholszintje 1,17 mg/l, azal 2,44 ezrelék volt.

A Lévához tartozó Hontvarsányon (Kalinčiakovo) kapták el a következő delikvenst. Egy Babetát vezető 33 éves fazon 0,72 mg/l-t fújt, ami 1,5 ezreléknek felel meg.

A Nyitrához tartozó Drážovcén állítottak meg kora este a rendőrök egy Ford Mustangot, melynek 35 éves férfi sofőrje szintén ittas volt, nem is kicsit: 0,68 mg/l - 1,42 ezrelék.

Este kilenckor pedig egy Fiat Palio sofőrje azzal hívta fel magára a rendőrök figyelmét Kéménd és Kicsind (Érsekújvári járás) között, hogy nem égtek a fényszórói, egyáltalán. Aztán mikor megállították, még arra is fény derült, hogy részeg: 1,17 mg/l - 2,44 ezrelék.

(parameter)