MAXERGYM: 5 dolog, amit tudnod kell, mielőtt nekivágsz az edzésnek

2019. december 2. - 08:59 | Régió

Gyakori kérdések és válaszok az edzésekről. Próbáld ki Te is, jelentkezz már most a 2020. január 7-én induló kezdő kurzusunkra!

MAXERGYM: 5 dolog, amit tudnod kell, mielőtt nekivágsz az edzésnek
Fotók: MAXERGYM

1. Jó formában kell lennem, mielőtt elkezdem?

Valószínűleg ez mindenki legnagyobb aggodalma. Ha nem vagy formában, mi mást akarsz tenni, mint hogy elkezded a testmozgást, ideális esetben edző felügyelete alatt? Ha mindig arra fogsz várni, mikor lesz bomba alakod és kockahasad, valószínűleg soha nem fogod betenni a lábad az edzőterembe. Ha már van valamilyen tapasztalatod a sporttal, természetesen gyorsabban haladsz majd előre, de a crosstraining nem a versenyzésről szól. Ez életvitel, egy egész életen át tartó utazás, a teljesen kezdők is bátran nekifoghatnak. A tréningek csoporton belül is személyre szabottak, az edző individuális hozzáállásának köszönhetően mindenki pontosan azt kapja, amire szüksége van.

2. Lány vagyok. Nem lesznek túl nagyok az izmaim?

A második legnagyobb aggodalom, különösen a nők körében. Mondjuk ki, az izmos lányok szexik és a sportos és egészséges test mindig vonzóbb, mint a túl sovány. De ez azért nem olyan egyszerű. A férfiak hajlamosabbak az izomnövekedésre, a lányoknak ehhez nagyon kemény és intenzív edzésre lenne szükségük, pontos súlygyarapító étrenddel kombinálva. Ne felejtsd el azt sem, hogy a sok izmos hölgy, akiket a szociális hálókon látsz, általában professzionálisan sportol. A crosstraining segítségével a nők túlnyomó részének csinosan sportos teste lesz.

3. Mi van akkor, ha nincs edzőtársam? Nincs senki, akivel tornázni mehetnék.

Új környezet, új sport, új emberek társasága. Az természetes, hogy először mindenki kissé feszélyezve érzi magát. De ha még nincs edzőtársad, akkor az nem egy óriási lehetőség arra, hogy a csoportos órán új emberekkel ismerkedj? Az emberek 90% -a egyedül jön hozzánk. Általában egy kezdő csoporttal indítunk, ahol a hónap folyamán ugyanabban a felállásban találkozunk, így megismerkedni velük nagyon egyszerű. Ráadásul az edzőtermi környezetünk olyan barátságos, hogy néhány óra után otthon érzed magad majd Te is.

4. Nem tudom, mit hogyan kell csinálni. Nem sérülök meg?

Minden terem valamilyen formában megpróbálja bevezeti az újoncokat a crosstraining világába. Nekünk például egy 8 órás tanfolyam vált be, ahol elmagyarázzuk az edzés alapelveit, megtanítjuk neked, hogyan kell a gyakorlatsorokat helyesen végezni és közben megismerheted a különböző típusú edzéseket. Az edző közben felméri a képességeidet, kondíciódat, odafigyel Rád és végül megbeszélitek, mi tetszett, mi okozott nehézséget, hogyan folytassátok tovább úgy, hogy szépen fokozatosan fejlődj és ne becsüld túl az erődet. Mindig a felügyeletünk alatt állsz majd, a mi figyelmünket semmi nem kerüli el.

5. Nem vagyok sem versengő, sem versenyző típus

Mindenki úgy edz, ahogy az számára megfelelő és lehetséges. Nem állunk senki mögött ostorral és nem fogunk arra kényszeríteni Téged, hogy minden edzésről teljesen összetörve menj haza. Nem az a cél. Persze, valakinek erre van szüksége, ha hozzá van szokva a szervezete és rendszeresen edz, de mindenkinek a saját tempóját kell megtalálnia. Tiszteljük és támogatjuk mindkét esetet és sok szeretettel várunk mindenkit, akit ez az edzésforma érdekel.

☑️Nem szeretnéd mindig ugyanazt csinálni a teremben?

☑️Szeretnél edzői felügyelet alatt edzeni?

☑️Keresed a megfelelő motivációt?

☑️Van legalább 2-3 órád hetente edzésre?

Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, akkor nálunk a helyed!

Funkcionális edzés kezdőknek - kezdő kurzus

Kezdés: 2020. január 7.

Időpont: minden kedden és csütörtökön 19:00 órakor

A kezdő kurzus teljesen kezdőknek van kitalálva, akik meg szeretnék tanulni az edzés alapjait.

Heti 2 órában átvesszük az alapmozdulatokat, kifejezéseket és technikákat gimnasztikából, súlyemelésből és sok minden másból is. A kurzus egy elismervénnyel zárul, amely lehetővé teszi a tagok számára hogy részt vegyenek az edzőkkel vezetett csoportos óráinkon.

Ráadásul egy egyedi tervezésű, a terem logójával ellátott, 19 euró értékű sportzoknit is ajándékba adunk a kurzus résztvevőinek.

A kurzus maximum létszáma: 12 személy

Az ára: 69 euró

Jelentkezési határidő: 2020. január 5.

Jelentkezni a info@maxergym.sk e-mail címen lehet.

Ne feledd! Amennyiben ProDS-kártyával rendelkezel, a belépő és a nálunk vásárolt termékek árából 7%-ot elengedünk!

Elérhetőségeink:

  • MAXERGYM, Teleki László utca 7320/2 (a gokart pályával szemben), 929 01 Dunaszerdahely
  • tel: +421 905 257 529
  • web: www.maxergym.sk
  • Facebook: MAXERGYM
  • Instagram: MAXERGYM

(PR-cikk)