Még mindig nem találják a 15 éves lányt, aki a Kis-Dunába fulladt a tallósi malomnál

2017. július 18. - 14:12 | Régió

A hatóságok továbbra is nagy erővel keresik azt a 15 éves lányt, aki hétfőn délután 13:30 körül fürdőzés közben elmerült a Kis-Dunában alig 100 méterre a tallósi vízimalomtól.

Még mindig nem találják a 15 éves lányt, aki a Kis-Dunába fulladt a tallósi malomnál
Fotók:

A helyszínen a galántai tűzoltóság csapata, a bősi Központi Mentőszolgálat, valamint a tűzoltóság pozsonyi búváralakulata keresi már több mint 24 órája az eltűnt tinédzsert. Hétfőn a Kis-Duna érintett 900 méteres szakaszát kutatták át, majd a keresés az éjszaka folyamán szünetelt.

Kedden szintén megvizsgáltak egy hosszabb szakaszt, délelőtt pedig már a szerencsétlenség konkrét helyszínén keresték az áldozat holttestét. A búvárok munkája nem könnyű, a sodrás erős, a víz alatt sok a hordalék és az akadály, valamint nagyon kicsi a látótávolság.

Az érintett családtagok zaklatott állapotban várják a folyó partján, hogy a keresés eredményes legyen.

"Hétfőn délután 13:30 körül a Kis-Duna tallósi szakaszán fürdőzött egy család, amikor három lány segítségért kiáltott a vízből. Kettejüket egy ott tartózkodó 42 éves férfi mentette ki a folyóból, ám a 15 éves, nyitrai lakhellyel rendelkező Kristína Csókovát azóta is keressük a mederben, a folyóparton és a környező területeken"

- közölte a Paraméterrel Mária Linkešová rendőrségi szóvivő.

(parameter/db)