Még ő is gyermek, de már saját kisbabáját várja a tinédzser

2023. november 19. - 15:30 | Külföld

Kerrie Coles még csak 33 éves, de hamarosan nagymama lesz, köszönhetően legkisebb lányának, Hollie-nak (14).

Még ő is gyermek, de már saját kisbabáját várja a tinédzser
Képek forrása: čas.sk

A tinédzser februárban szüli meg első gyermekét. Bár megdöbbentő volt a hír, hogy gyermeket hord a szíve alatt, az anya megértette a lányát. Ő maga is fiatalon várta első gyermekét. 16 évesen szülte meg legidősebb lányát, Millie-t, majd több mint egy év után megszülte Hollie-t. A fiatal lány nem fél az anyai kötelességektől, alig várja a babát. Biztos benne, hogy anyja, aki ugyanilyen helyzetben volt, segíteni fog neki. „Ha a nyomdokaiba lépek, és hallgatok a tanácsaira, biztos vagyok benne, hogy meg tudom csinálni“ – mondta a Mirror portálnak a kismama.

„Amikor elmondta, sírtam. Amikor megtudtam, hogy babát vár, megrémültem“ – ismerte el. „Most már viszont várom, hogy lássam, milyen szülő lesz belőle. Alig várom, hogy szülés nélkül magamhoz ölelhessem a babát“ – viccelődött a Kerrie.

Hollie azt mondja, hogy meg fogja fogadni anyja minden tanácsát, és aláhúzta, hogy erős példakép volt számára. „Nagyon várom, hogy anya legyek, mert anyukámat egy csodálatos szülőnek, példaképnek láttam. Tudván, hogy édesanyám fiatal anya volt, mindenről tudok vele beszélni, és tudom, hogy a legjobb tanácsot tudja adni.“

Hollie, aki kisfiút vár, most 25 hetes terhes, és még mindig tanul. „Szeretem tudni, hogy itt van. Már alig várom, hogy elmondhassam neki, mindig mellette fogok állni, és csodálatos családja van” – zárta gondolatait a tinédzser.

(čas.sk)