Megdöbbentő részletek derültek ki a fiatal nő állapotáról, akinek rejtélyes körülmények között veszett nyoma

2023. szeptember 11. - 13:37 | Régió

Amint arról beszámoltunk, hétfőn reggel megtalálták a 22 éves Soňa Pasuľkovát, akinek szombatról vasárnapra virradó éjszaka veszett nyoma. Újabb információk jelentek meg a lány állapotával kapcsolatban.

Megdöbbentő részletek derültek ki a fiatal nő állapotáról, akinek rejtélyes körülmények között veszett nyoma
Fotó: Pohotovostný pátrací tím (Facebook)

A fiatal nő az N95-ös számú autóbuszra szállt fel Pozsonyban, a Zoch utcai megállóban, majd 3:40-kor leszállt a ligetfalui Záporožská utcában, kb. 150 méterre az otthonától. Haza viszont már nem ért.

A rendőrség az eltűnését követő bejelentés után azonnal keresni kezdte, és hétfőn reggel fél hétkor találták meg Ligetfalun, az Antolská utcában lévő kórház közelében. A TV JOJ szerint munkába igyekvő egészségügyi alkalmazottak találtak rá.

A TV JOJ új információkról számolt be Soňa állapotával kapcsolatban: állítólag éles tárggyal okozott sérülések voltak a testén, jelenleg nincs teljesen eszméleténél. Noha időnként magához tér, továbbra sem reagál teljes mértékben – ez minden bizonnyal az alkoholmérgezés számlájára írható.

A rendőrség erőszak bűncselekménye elkövetésének ügyében indított nyomozást, valamint vizsgálják, hogy Soňa hogyan kerülhetett a kórház közelébe, ahol megtalálták.

A rendőrség arra kéri a nyilvánosságot, hogy aki hétfőn 3 és 4 óra között ismeretlen személy gyanús viselkedésére figyelt fel a Terno élelmiszerüzlet, valamint a Vilová utcában lévő idősotthon közelében, adott esetben erre haladtak autóval, és fedélzeti kamerás felvétellel rendelkeznek, azok hívják a 158-as számot, hagyjanak üzenetet a rendőrség Facebook-oldalán, vagy jelentkezzenek személyesen bármelyik rendőrkapitányságon.


-para-