HUF: 397.96 Ft

CZK: 24.703 Kč

28 °C

13 °C

2022. 07. 06. szerda

Csaba, Patrícia, Patrik

Börtönbe vonultak az iskolás gyerekek
május 11., 13:01
Börtönbe vonultak az iskolás gyerekek

DUNASZERDAHELY – Persze csak játékosan, az Európai Bizottság által indított prevenciós projekt keretén belül ismerhették meg a drogok és alkohol általi befolyásoltság sötét oldalát.

December 1.: Az AIDS elleni küzdelem világnapja
november 30., 12:42
December 1.: Az AIDS elleni küzdelem világnapja

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) 1988-ban nyilvánította december 1-jét AIDS elleni küzdelem világnapjává, hogy ezzel is felhívja a figyelmet a ma még halálos kimenetelű kór elleni nemzetközi összefogás szükségességére.

Megelőző rendőrök
november 18., 21:43
Megelőző rendőrök

DUNASZERDAHELY -- Nagyobb rendőri jelenlétre lehettek figyelmesek a járókelők az elmúlt napokban a Kodály Zoltán Alapiskola környékén. A rendőrök megnyugtatásul közölték, hogy ezúttal nem bűncselekmény miatt posztoltak az alapiskola udvaránál, hanem a biztonságos közlekedésre hívták fel a tanulók figyelmét.

május 27., 14:00
Citrommal büntettek

DUNASZERDAHELY - Ma délelőtt 10 órától fél 12-ig tartott a hagyományos „Alma, citrom“ fedőnevű közlekedési akció a Bős irányába vezető főút mellett. A szabálytalankodó sofőröket citrommal büntették a rendőröket "segítő" gyerekek, a szabályosan közlekedő vezetők almát kaptak. ParaVIDEÓ + FOTÓK

Napi friss

Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás