Megfeneklett a karrierje a kisasszonynak, miután a mosogatóban seggelt a pozsonyi Volkswagennél

A pozsonyi Volkswagennél az ételek beszállításával foglalkozó cég menedzserét kirúgták, miután a képen látható műveletet végrehajtotta.

Megfeneklett a karrierje a kisasszonynak, miután a mosogatóban seggelt a pozsonyi Volkswagennél
Fotók: Nový Čas

A konyha egyik alkalmazottja készítette a felvételeket, melyen jól látható, amint a hölgy vigyorogva, cipőstül ül bele a mosogatóba. A cselekmény nem baleset, nehéz is volna elhinni, viszont arra sem derült még fény, mégis milyen tételt próbált bizonyítani a hölgy az önmagát, esetleg környezetét bizonyára szórakoztató mutatvánnyal.

A képek ezután kikerültek a Facebookra, és a látottakon értelemszerűen sokan felháborodtak. Különösen a Volkswagennél, mely cégnek ez az ügy meglehetősen kínos, hiszen tavaly elnyerték a "legegészségesebb vállalat" kitüntető címét Szlovákiában. Konyhájuk több ezer alkalmazottjukat látja el étellel nap mint nap.

"A Volkswagen Slovakia társaság határozottan beavatkozott ennél az egyedülálló és elfogadhatatlan cselekménynél. Tudni kell, hogy semmi esetre sem az alkalmazottunk, különösen nem a menedzserünk követte el ezt. A lefotózott személy a külsős ételbeszállító cégnél dolgozott, mely kérésünkre azonnali hatállyal reagált. Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy semmi ehhez hasonló nem történt még a cégünknél" - reagált Michal Ambrovič, a Volkswagen szóvivője.

Nový Čas megszólította az érintett cég ügyvezetőjét, Milan Kucharíkot is, aki elmondta, hogy a fotók megtekintése után egy darabig csak ült felettük, és nem értette, mi történhetett. "Meglepett, hogy egy olyan kisasszony van a képeken, akit a reprezentatív személyek csoportjába soroltunk. Ezzel az egész cégünknek nagy kárt okozott. A szakszervezettel történt azonnali konzultáció után rögtön felbontottuk vele a munkaviszonyt" - szögezte le.

Kucharík elárulta, hogy a hölgy olyan elfogadhatatlan magyarázattal is szolgált, hogy a cselekmény idején már túl voltak a déli csúcsidőn és csak néhány ebédet kellett kiadni.

A cégvezető bízik benne, hogy a kirúgása tanulságul szolgálhat a hölgy számára a további élete során.

(Nový Čas)