Meghalt egy csecsemő egy pozsonyi lakóház felvonójában!

2021. május 10. - 07:04 | Régió

Vasárnap délután a pozsonyi Legionárska utca egyik lakóházának liftaknájába szorult egy nő, egy kisbaba pediga felvonóban maradt sérülten. A csecsemő életét nem tudták megmenteni, a nő súlyos sérülésekkel került kórházba. Az egész cselekmény körülményei ez idáig tisztázatlanok.

Meghalt egy csecsemő egy pozsonyi lakóház felvonójában!
Fotó: Peter Heriban / Aktuality.sk

Az esetről elsőként az Aktuality.sk írt. Az egészről egyelőren csak annyit tudni, hogy 15.45-kor kapták a riasztást a mentőszolgálatok és a rendőrök, miszerint a sérült kisbaba a liftben maradt, a nő pedig súlyos sérülésekkel a liftaknában - ezt megerősítette Veronika Martiniaková kerületi rendőrségi szóvivő is.

A tűzoltók kiérkezésük után azonnal kimentették a babát, majd átadták őt a mentőknek, de azok minden igyekezete ellenére már nem tudták megmenteni a kicsi életét.

Alena Krčová mentőszolgálati szóvivő az ügy érzékenységére való tekintettel csupán annyit árult el, hogy két személyt kellett ellátniuk, miközben az egyiket kritikus állapotban szállították kórházba. A nőről volt szó, mivel a kisbaba a helyszínen életét vesztette.

(Aktuality.sk/TASR)