Meghalt a férfi, akinek lángolt a teste az iskola területén – kiderült, hogyan történhetett a borzalmas eset

2023. június 2. - 11:42 | Régió

Meghalt az a fiatal férfi, akinek szerdán délelőtt lángba borult a teste az eperjesi Mudroňová utcában lévő gimnázium területén. A jelek szerint a férfi saját magát gyújtotta fel – írja a noviny.sk.

Meghalt a férfi, akinek lángolt a teste az iskola területén – kiderült, hogyan történhetett a borzalmas eset
Fotó: Cséfalvay Á. András - illusztráció

Amint arról beszámoltunk, a tűzoltók szerdán délelőtt kaptak bejelentést, miszerint lángba borult egy fiatal férfi teste a gimnázium területén. Néhány diák észrevette a lángoló férfit, és azonnal a segítségére siettek. Mire a tűzoltók a helyszínre értek, a tüzet már megfékezték.

A tűzoltók elsősegélyben részesítették a férfit, majd átadták a mentőknek. A szakértő szerint a 23 éves férfi vélhetően leöntötte magát egy ismeretlen folyadékkal, majd gyufát gyújtott. A TV JOJ szerint a gimnázium tanulói nem ismerték a férfit.

Alena Krčová mentőszóvivő tájékoztatása szerint, miután eloltották a tüzet, a férfi életben volt – ugyan nem reagált, de lélegzett. Súlyos állapota miatt a kiérkező mentők mélyaltatásba helyezték, majd mentőhelikopterrel szállították kórházba. Zuzana Hopjaková, a légi mentők szóvivője szerint a férfi másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett testének 80 százalékán.

A kórházban az orvosok küzdöttek az életéért, állapota viszont olyan súlyos volt, hogy a TV JOJ szerint csütörtökön déli 12 óra körül elhunyt.


(noviny.sk)

Címkék: tűzeset, gimnázium, iskola