Meghatározatlan időre elhalasztották Christopher Nolan új filmjének premierjét

2020. július 20. - 21:36 | Kultúra

Meghatározatlan időre elhalasztották Christopher Nolan Tenet című filmjének premierjét - jelentette be a Warner Bros. stúdió.

A sci-fit augusztus 12-én mutatták volna be az észak-amerikai mozikban, ez lett volna az első nagy hollywoodi film, amely a koronavírus-járvány feltartóztatására március elején elrendelt kijárási korlátozások enyhítése után a filmvásznakra került volna.

A kémdráma premierjének időpontját már harmadszor változtatták meg: eredetileg július 17-én lett volna a bemutató, amelyet először július 31-re, majd augusztus 12-re toltak el.

A Warner Bros. stúdió csütörtöki közleményében azt írta, hogy "sajnos a járvány tovább terjed, emiatt át kellett gondolni a filmforgalmazási időpontokat". A közeljövőben megosztjuk a Tenet mozikba kerülésének új időpontját - írta Toby Emmerich elnök.

A Warner Bros. már korábban közölte, azt tervezi, hogy a John David Washington és Robert Pattinson főszereplésével készült produkció a szokásosnál hosszabb ideig marad majd műsoron a filmszínházakban.

A Tenet egyike azon nagy költségvetésű produkcióknak, amelyektől a moziüzemeltetők azt várják, hogy visszacsalogatják a közönséget a filmszínházakba az elmúlt hónapok kijárási és gyülekezési korlátozásai után.


MTI