Megint akcióban a dunaszerdahelyi rendőrhősök: olyan péntek estéjük volt, amit senki nem kívánna nekik

2022. március 21. - 12:26 | Régió

Családon belüli konfliktus miatt riasztották a rendőröket egy Dunaszerdahely közelében lévő, a hatóságok által meg nem nevezett községbe pénteken.

A rendőrség közösségi oldalán arról tájékoztatott, hogy a bejelentéskor a Sánka Péter-Csicsó Károly rendőrpáros volt szolgálatban, majd amikor az adóvevőn keresztül értesültek a riasztásról, Menyhárt Attila és Rosztovics Norbert rendőrök is a segítségükre siettek. Akkor még nem is sejtették, hogy megint óriási szükség lesz a segítségükre.

Az életmentésben már jelentős tapasztalattal rendelkező rendőrök a helyszínre kiérve tudták meg, hogy a családi ház garázsában lévő férfi közvetlen életveszélyben van. Azonnal megtették a szükséges intézkedéseket, és elsősegélyben részesítették a férfit.

A fiatalemberhez mentőt hívtak, amelynek kiérkezéséig kommunikáltak vele és mindent megtettek, hogy eszméleténél maradjon.

„Megint péntek este és megint a hős rendőrök egyike. Szép munka, fiúk, és sok sikert a további riasztásokhoz” – áll a nagyszombati rendőrség közleményében.

Mint ismert, március elején egy bajba jutott autóson segített, néhány nappal később pedig egy férfi életét mentette meg ugyanaz a dunaszerdahelyi rendőrpáros, Menyhárt Attila és Sznovický Adrián.


(FB/para)