Megjelent az Új Nő januári száma!

2022. január 19. - 11:21 | Kultúra

2022-ben első magazinunk a remény, a szabadság, az optimizmus és a boldogság jegyében íródott! Címlapunkon egy hosszúhajú szőke tündér, a jókai Juschka Fiona pózol, akinek kutyás, és felettébb kalandos divatfotózását háttértörténetünkben is megörökítettük. Nagykabátos divatanyagunkat igazi téli időjárásban sikerült lencsevégre kapnunk, Cséfalvay Á. András fotóriportja pedig azt is megmutatja, télen mennyire vágyunk a hó után.

A december és a január mindig a reményről, a jóságról és a megújulásról szól. Újságíróink éppen ezért karcolatokat vetettek papírra: mit jelentenek számukra ezek a fogalmak, s milyen történetek fűződnek hozzájuk? Rabin Mária és Borovsky Pista pontosan tudja, számukra mit jelent a jótékonyság: az általuk alapított Szívből jövő segítség társulás nem csak karácsonykor áll készen az adományok szétosztására – jótékonykodásukról interjú készült velük.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz számára az új esztendő: újságíróink ezért álruhát öltöttek, s meglátogattak egy jósnőt. Riportalanyaink pedig a jövőbelátással kapcsolatos eddigi tapasztalataikról meséltek: vajon megéri ennyire fürkésző szemekkel fordulni a jövő felé, s szabad-e mindent elhinni, amit csak jósolnak nekünk?

Virágzó vidékeink újabb állomására is ellátogattunk: egy igazi kis ékszerdobozra, Martosra bukkantunk… Olyan kis falu ez, mely még őrzi a rátétes hímzés, a martosi viselet, a halászat és a kosárfonás titkait. Martos után Németi Róbert képei repítenek bennünket egy hamisítatlan bodrogközi disznóvágásra. Az Ilko családnál nem félnek hagyományaikat továbbadni a gyermekeiknek, s ilyen alkalmakkor már a legkisebbek is sürögnek-forognak a hajnali órákban. Fekete Zoltán erdész a lassan eltűnő szelídgesztenyéről mesélt nekünk, a nyékvárkonyi természetfotós, Fodor Péter képein keresztül pedig madártávlatból az egyszer volt vízfolyamokban gyönyörködhetünk.

Az interneten vadászó romantikus csalók is helyet kaptak lapunkban – kik azok, akik szerelmet ígérnek, s pénzt lopnak? Manapság folyamatosan szembe kerülnek egymással a műlányok és természetes lányok: kinek van igaza, s mi állhat a túlzott plasztikázás lelki hátterében? Januári számunkban alaposan körüljárjuk a témát, s az alistáli Bíró Ildikó, a nemesócsai Viczena Marika, s a komáromi Korpás Réka is megosztja velünk, mit gondol a művi szépség és természetesség örök harcáról. A szépséget körülvevő vitákból Ruff Angéla, házi kozmetikusunk sem maradhatott ki, aki ezúttal a túlzott bőrápolás veszélyeire hívja fel a figyelmet. Végül, de nem utolsósorban a Zilizi Pónya Edina osztja meg velünk isteni gesztenyés receptjeit – tökéletes amerikai feleségként pózol, s Zsolnay porcelánon tálalja nekünk a mennyei csemegéket.

Az izgalmas tartalmakért fizesse elő magazinunkat. Egy évre csak 15 €, s emellett értékes ajándékokat is nyerhet!

Varga Virág


www.ujno.sk

(PR-cikk)