Megnyerte a 3 éves DJ a tehetségkutatót – sokan kételkednek a győzelmében

2015. november 11. - 11:29 | Kultúra

A világ legfiatalabb DJ-je még év elején tűnt fel, azóta a dél-afrikai Got Talent versenyt is megnyerte. Míg a többséget elkápráztatta a kisfiú szettje, mások az apját vádolják azzal, hogy kihasználta gyerekét – írja a hvg.hu.

Megnyerte a 3 éves DJ a tehetségkutatót – sokan kételkednek a győzelmében
Fotó: yourdm.com

A hároméves DJ Arch Jnr vasárnap este megynyerte a South Africa's Got Talent tehetségkutató döntőjét, de sikere vegyes fogadtatásban részesült. Miután a döntőbeli fellépésén kissé ijedtnek tűnt, sokan a színpad mellett szurkoló apa, Glen Hlongwane felelősségét firtatják, mennyire kényszerítette kisfiát a nyilvános szereplésre.

Amiatt is vitatták a Arch Jnr győzelmét, mert a felvételeken úgy tűnt, nem igazán nevezhető DJ-zésnek, amit csinált. A számok listáját apja válogatta össze, és hiába tekergette a potmétereket, úgy tűnt azoknak semmilyen hatása nincs a hangzásra. Az sem derült ki, hogy a keverőpult kábeleit egyáltalán bedugták-e, bár gyorsan hozzá kell tenni, ez a malőr már sok népszerű DJ esetében is előfordult.

A kisfiú még januárban lett igazán népszerű egy YouTube-ra feltöltött videó miatt, amit apja töltött fel róla. Azon a felvételen jóval felszabadultabban állt a keverőpult mögé az ifjú tehetség.

hvg.hu

Címkék: DJ, tehetségkutató