Megölte a fiát, miközben egy videojátékkal játszott

Súlyos gyermekbántalmazás vádjával tartóztattak le egy 31 éves floridai férfit, aki a helyi rendőrség szerint megölte fiát, miközben barátnőjével együtt egy videójátékkal játszott – jelentette a helyi sajtó. A hatéves fiú halálát a rendőrség közlése szerint végignézte hétéves bátyja, aki a rendőröknek elmondta: „Amikor apu ráfeküdt, meghalt – írja a 24.hu.

Megölte a fiát, miközben egy videojátékkal játszott
Fotó. wncn.com

Az eset még szenteste történt, a floridai Sarasotában. A beszámolók szerint James Dearman és barátnője este fél nyolckor aludni küldték a férfi két fiát, akik nem akartak lefeküdni, és rohangáltak a pár hálójában. Ekkor Dearman büntetésből a falhoz állította őket, miközben a barátnőjével a kanapén ülve videójátékozott.

Amikor látta, hogy hatéves fia nem a fal felé fordulva áll, hanem őket nézi, odaparancsolta a gyereket a kanapéra, majd ráfeküdt, fejét a hátsó párnákba nyomva. A fulladozó fiú sírva kiáltozni kezdett, és próbált kiszabadulni 120 kilós apja teste alól, miközben a férfi tovább játszott a videójátékkal. Öt perccel később a gyerek már nem mozgott.

Ekkor Dearman és barátnője kimentek a garázsba cigizni, és amikor tíz perccel később visszatértek, azt látták, hogy a fiú eszméletlenül fekszik a kanapén, és nem lélegzik. Az apa ekkor mentőt hívott, de már nem tudták megmenteni a gyerek életét, akit a kórházba szállítás után halottá nyilvánítottak.

24.hu