Megszületett Boris Kollár 16. gyermeke – újdonsült "anyósa" alaposan kiosztotta a politikus exét

2023. november 21. - 13:14 | Belföld

Tovább bővült Szlovákia legismertebb többszörös apukájának, Boris Kollárnak a már egyébként is népes családja. A legújabb információk szerint megszületett 16. gyermeke – írja a Pluska.

Megszületett Boris Kollár 16. gyermeke – újdonsült "anyósa" alaposan kiosztotta a politikus exét
Fotó: TASR

Az újdonsült anyuka több mint 30 évvel fiatalabb az 58 éves Kollárnál. A lap szerint a 25 éves fitneszmodell, Vanessa Hrubovčákováról van szó, akivel az egykori házelnök Kelet-Szlovákiában jöhetett össze.

Kollár legújabb gyermekéről volt párja, Barbora Richterová számolt be. Állítása szerint a politikus nem egész egy hónappal ezelőtt bukkant fel gyermeke keresztelőjén nem messze Homonnától.

A híresztelést végül a fiatal anyuka édesanyja, a szintén fitnesszel foglalkozó Silvia Šatníková is megerősítette. Közösségi oldalán közölte, hogy büszke nagymamának mondhatja magát, és kiállt Kollár mellett.

„Ő azon kevesek egyike, aki normális, kedves és jó ember” – írta közösségi oldalán Šatníková, aki nem mulasztotta el, hogy Richterovának is beszóljon.

„Drága Barbora Richterová, ne vegyen a szájára sem engem, sem a családomat, mert túlságosan nagy benne a bűz. Ön egy elmebeteg, keserű, rosszindulatú, függő és féltékeny nő... Minden normális ember úgy ítéli meg, hogy valami nincs rendben önnel. Nevet Boris háremén, miközben ön is beletartozott, méghozzá duplán. Kineveti Borist, hogy hogyan néz ki, hogy milyen, de amikor megtermékenyítette önt, ez minden bizonnyal nem számított önnek. De megértem, más, vele kapcsolatos dolgokra gondolt abban a pillanatban... Nem jött össze?? Mit várt?? Az ön alacsony agykapacitása minden bizonnyal nem volt elég ahhoz, hogy megértse, Boris olyan volt, olyan most és olyan lesz, amilyen. Ahelyett, hogy ellenszenvet és rosszaságot terjeszt, fordítsa az idejét a gyermekeire, akik állítólag épp az ön nem megfelelő és nem kimért viselkedésének köszönhetően pszichikailag rossz állapotban vannak. És imádkozzon, hogy ez a sok rossz ne szálljon vissza önre” – jegyezte meg Šatníková.


(Pluska)