Megtalálták az utolsó nőt is, akit elragadott a folyó – az autóban volt a holtteste

2019. november 15. - 16:20 | Régió

Pénteken megtalálták azt a két nőt, akiket szerdán egy harmadik társukkal elsodort a Murány folyó Nagyarőcén (Revúca).

Megtalálták az utolsó nőt is, akit elragadott a folyó – az autóban volt a holtteste
Fotó: TV Markíza

A TV Markíza pénteken délelőtt számolt be róla, hogy holttestet találtak a folyóban, 3 kilométerre a kutyamenhelytől. A mentők akkor még nem jelentették ki biztosra, hogy a háromból a második nőt találták-e meg, de később a hozzátartozói azonosították és megerősítették, hogy róla van szó.

A délutáni órákban a tűzoltók megtalálták a nők autóját is, amely ugyan a part közelében volt, de nagyobb mélységben. A kocsiban megtalálták a harmadik nő holttestét.

Amint arról beszámoltunk, szerdán három nőt sodort el a Murány folyó, miközben a menhely kutyáit igyekeztek menteni az áradás elől. Egyikük holttestét még aznap 21 óra körül megtalálták, a másik két áldozatot pedig tovább keresték. Peter Pellegrini kormányfő csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy az eset során mindhárom nő életét vesztette.

Az Aktuality.sk úgy tudja, a szerencsétlenül járt önkéntesek a jelek szerint eltévedtek az autójukkal, a vízbe hajtottak, és bár sikerült kijutniuk a járműből, az áradás elsodorta őket. „Fuldoklunk” – ezt mondta egyikük a telefonba, akinek még sikerült a 112-es segélyhívót tárcsáznia, majd a hívás meg is szakadt.


tvnoviny.sk/para