Megtelt a csilizpatasi faluház Gundel Takács Gábor beszélgetőestjén

2017. szeptember 29. - 22:17 | Régió

Pénteken Csilizpatasra (Dunaszerdahelyi járás) látogatott az ismert televíziós műsorvezető, sportriporter, Gundel Takács Gábor.

Megtelt a csilizpatasi faluház Gundel Takács Gábor beszélgetőestjén
Fotók: Cséfalvay Á. András

A népszerű tévés személyiség - aki egyben Magyarország legelismertebb sportriporterei közé is tartozik - egy beszélgetőesten vett részt a csilizpatasi faluházban.

Gundel Takács Gábor beszélgetőestje iránt nagy volt az érdeklődés, rövid időn belül megtelt a színházterem, pótszékekre volt szükség.

A műsorvezető őszintén mesélt karrierének indulásáról, a médiáról, és arról is, milyen áldozatokat kellett hoznia, hogy eljusson odáig, ahol most tart.

Gundelt "lányos" és "fiús" kérdésekkel is bombázták a szervezők, így szóba került a konyhaművészet - amellett, hogy nagy ínyenc, természetesen szeret sportolni is.

A sportriporter azt is elárulta, mi a titka a sikeres fociközvetitésnek. "A jó kommentátor nemcsak azt mondja el, amit a pályán lát, hanem segít megérteni a pályán lévők gondolkodását is."

Könyvei kapcsán Gundel elárulta, újabb könyvet egyelőre nem tervez kiadni. "Manapság az interneten sokkal több emberhez és sokkal gyorsabban jut el az információ, mint egy könyv által" - magyarázta a műsorvezető, miért döntött inkább a blogolás mellett.

Arra a kérdésre, hogy milyen, amikor mérges, Gundel azt felelte, ezt azok tudják megmondani, akik szoktak vele autóban utazni. A budapesti közlekedés ugyanis gyakran kihozza sodrából - hiába béketűrő ember, néha robban a bomba.

Gundi szívesen válaszolt a kérdésekre, azt azonban továbbra sem tudtuk meg, ki is valójában is igazgató úr, és azt sem, rossz válasz esetén hova zuhannak az emberek: "Ezeket az elemeket pont azért hozták létre, mert tudták, hogy az embereket megeszi majd a kíváncsiság."

A beszélgetőest a CSEMADOK csilizpatasi alapszervezetének jóvoltából valósult meg.


(fl)